www.LaTaifas.ro - O simpla comunitate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- xXx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Il am pus
.. in fisierele php, nu l-am mai pus in fisierele tpl pentru ca mi-am dat seama ca nu am la ce sa-l folosesc (l-am folosit un timp dar apoi mi-am dat seama ca e inutil) .. si cand am modificat tema, nu am mai modifiicat tplurile.. mai nou.. am pus capitalization mod dar nu vrea sa-mi ia comanda din admin panel ..
Ziceti-mi si mie ce tip de tabel trebuie facut cand zice asta in instructiuni:
Adica bag tabelul capitalization, dar ce tip ? char, varchar ? ce valoare (value) ?
Stie cineva plz ?

Ziceti-mi si mie ce tip de tabel trebuie facut cand zice asta in instructiuni:
Cod: Selectaţi tot
INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('capitalization', '0');

pai campurile config_name si config_value sunt ambele de tipul varchar(255), deci nu inteleg de unde ai tu nelamurirea asta.. 
dragut forum, draguta comunitate, m-a mirat cat de populat este.. si frumusel, felicitarile mele
cati "anisori" are? 
le: ah, o sugestie. de ce nu personalizezi putin glance-ul, sa-ti arate macar cine a scris ultimul raspuns in topicurile din discutiile recente, daca nu si autorul.. arata prea "stock" asa.. si parca e putin inutil un numar atat de mare de discutii recente in glance

dragut forum, draguta comunitate, m-a mirat cat de populat este.. si frumusel, felicitarile mele

le: ah, o sugestie. de ce nu personalizezi putin glance-ul, sa-ti arate macar cine a scris ultimul raspuns in topicurile din discutiile recente, daca nu si autorul.. arata prea "stock" asa.. si parca e putin inutil un numar atat de mare de discutii recente in glance

Ultima oară modificat 08-Ian-2007, 21:53:43 de către cip, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu