Proiect phpBB Extra

Un sistem pre-modat phpBB cu numeroase facilitati fata de pachetul initial phpBB2. Scriptul este un forum phpBB web-safe si SEO Friendly, fiind tocmai potrivit pentru constituirea unei comunitati de lunga durata.
Închis
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

Aliniuz scrie:nu tin minte sa ma fi sfatuit tu ceva cu privire la forumul acesta, eu sa stiu sa fac si n-am facut . Poate imi amintesti.
serios? atunci pt ce m-ai trecut aici:
Aliniuz scrie:In primul rand tin sa multumesc utilizatorilor ImPuScAtOrUl, Shumi, MJR, flowers pentru faptul ca si-au petrecut un timp intr-o masura mai mare sau mai mica pentru cresterea proiectului din punct de vedere al imaginilor sau anumitor coduri HTML.
te rog sa ma stergi de acolo, pt ca vad ca te contrazici. ti-am spus mai multe legat de acest proiect al tau, dar se pare ca uiti repede. in schimb cind te intereseaza cinte o chestie "sa-ti repar", nu uiti. nu e fair-play.
Aliniuz scrie:Da si tu un copy/paste te rog unde am spus ca asezarea e originala ca vad ca am probleme cu memoria.
pai te-a lasat memoria.. si e pacat, ca esti tinar. discutia am avut-o cu tine pe mess. dar daca nu-ti mai aduci aminte, iti reamintesc (la cererea ta):
MJR (2/11/2007 4:46:12 PM): plus ca meniul ala nu stii care unde este
MJR (2/11/2007 4:46:24 PM): cauti profil, si nu-l gasesti din prima
@liniuz Alin (2/11/2007 4:46:25 PM): tu stii cat am stat la meniul ala ?
MJR (2/11/2007 4:46:49 PM): pai poti sta cit vrei, este structurat cum ciudat
@liniuz Alin (2/11/2007 4:47:18 PM): am vrut si eu sa fac ceva mai unicat
MJR (2/11/2007 4:47:20 PM): Sitemap - inutil
@liniuz Alin (2/11/2007 4:47:38 PM): daca era putea sa las templateul ca phpbb modificat
@liniuz Alin (2/11/2007 4:47:45 PM): dar unde mai era originalitatea?
MJR (2/11/2007 4:48:25 PM): pai si asta al tau e original la template?
@liniuz Alin (2/11/2007 4:48:32 PM): da
MJR (2/11/2007 4:48:47 PM): dc? ca are tot subsilver?
iti amintesti?

si aranjarea nu este deloc un mic amanunt. este important ca un utilizator sa gasesca cit mai repede atit informatia de care are nevoie, cit si meniul de navigare intr-un site. dar ma rog, probabil pt tine nu conteaza asa mult.

nu mai comentez altceva, pt ca este in zadar.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Tocmai, te-am trecut acolo pentru ca mi-ai reparat cate ceva, pentru ca ai indreptat niste greseli facute de mine in codul HTML al forumului . Se nu era fair play sa fiu considerat numai eu creatorul acestui soft .

Cand am pomenit de termenul originalitate ma refeream la ideea cu meniu drop-down, cu submeniuri, nicidecum strict la asezare . Se vede foarte bine din discutie .

Am dedicat acelei asezari cam o ora aproximativ, nu avea sens sa pierd mult timp cu ea . Oricum nu poti afirma ca e chiar dezastruoasa dar nici probabil cea mai bine aleasa . Comsi-comsa .

Daca tu crezi ca e in zadar ... atunci nu mai e problema mea .
just_me
Utilizator înregistrat

Mesaj de just_me »

bravo marfa ;-)
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Nu inteleg ceva , ce are meniul ala ? ca mie imi place :D
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

MJR scrie:eu ti-am mai spus tie.. si vad ca nu ai tinut cont de sfat. dar ma rog, nici nu ma asteptam sa tii tu cont de vreun sfat.
MJR, cat ma bucur ca in sfarsit are cineva o opinie comuna cu mine in legatura cu ce e scris mai sus..

Si ca sa revin cu parerea mea: Inafara ca e super modat (si desigur, ca Aliniuz a avut grija sa ramana la vechea lui obisnuinta: "Pune moduri frate ce conteaza daca folosesc sau nu, sa am eu moduri pe forum asta conteaza"
Designul este pur si simplu extrem de urat, poate gusturile difera dar mie cel putin nu-mi place nici daca-mi dai bani ...
Si hai sa argumentez putin...
In primul rand tot headerul nu-mi place, e mult prea incarcat, ai fi putut sa faci simplu un portal, si pe portal sa gasesti toate linkurile ca sa nu-l incarci asa tare, si in header sa pui doar linkurile foarte necesare dar marog. Apoi partea de jos cu statistici, useri, who's on , tabelele alea sunt puse complet aiurea ... Variantele erau ca ori faci un tabel mare cu toate alea, ori pui spatii intre cele 3 tabele, apoi imaginea de la tabelul users dc tre sa fie mai mare ca la celelalte, ca sa dea o senzatie de o aranjare in pagina ca sa zic asa "instabila" ...
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

xXx aia cu pune moduri sa aiba mai multe poate ai dreptate dar majoritatea modurilor puse sunt utile .

Headerul , mie imi place la nebunie cu meniurile alea .
Tabelele alea sunt naspa dar dupa ce pui un <br> arata mult mai bine .
LyVyU VT
Utilizator înregistrat

Mesaj de LyVyU VT »

mie imi place foarte tare forumul
vad ca sunt destule erori acum la inceput dar sper sa ajunga cel mai tare forum
bafta in continuare
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Daca stii cum sa le rezolvi , si flowers si aliniuz te vor ajuta atunci il poti folosi fara probleme .
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Felicitari pentru soft, e de admirat un asemenea proiect, dar interfata lasa de dorit. Este foarte foarte incarcata.
E 12:27, fac surf pe net de vreo 5 ore si cand am intrat pe forumul respectiv, au inceput sa ma doara ochii. Uite un exemplu: cand Microsoft a scos Windows XP cu tema Luna, nu cred ca ar fi fost un gest frumos sa scoata o tema mai labartata si sa zica "ramane la atitudinea utilizatorului daca o schimba sau nu".
Backgroundul din partea cu
View your drafts and posts
View your drafts and topics you have posted to
The time now is Mon Feb 19, 2007 10:28 pm
& partea dreapta, ar trebui lasate albe. Foarte dezordonat.
Toata partea de jos o poti baga intr-un singur tabel, astfel incat tabele cu background albastru in titlu sa fie aliniate (cum ar fi at a glance pe un subSilver normal). Nu tot timpul un design unic e si placut ochiului, ti-o zic din experienta. Scriptul cu adresa de ip il poti muta jos sau in alta parte. Am primit mai demult niste acuzatii de la niste utilizatori mai straini de calculatoare "cum imi permit sa le afisez adresa de ip pe internet, ca bla bla bla", persoanele respective nestiind ca este generat automat :). De ce ii in engleza si nu in romana? Poate daca ai scoate textul ala din patratele albe si l-ai alinia pe centru, ar parea mai frumos. SiteMap apare de 2 ori: si sus si in meniu... cu ce ma ajuta ca ii de 2 ori? Oricum cel de sus ii mai la indemana. Celalalt nu cred ca va fi folosit. Ii ca si cum ai dori sa lansezi un soft si ai la indemana 2 alternative:
1. o scurtatura pe desktop
2. sa mergi prin start si toate meniurile
Deocamdata atat cu critica. Maine o sa il downloadez si o sa il instalez pe localhost. Succes in continuare
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

OK ti-am inteles mesajul . Repet ce i-am zis si lui seelview . Eu am facut forumul cum am crezut de cuviinta ca e mai frumos, daca userul crede ca da un anumit lucru mai bine, poate personaliza nu e nicio problema atata timp cat tine acel copyright .

Daca te referi la acele tabele cu statistici, users etc. ai dreptate, voi face ceva cu ele pana la urmatoarea versiune . Acele butoane cu Search, Extra Board etc. NU am stiut sa le centrez in acea bara . Sunt taguri ceva mai greu de manuit . IPul este pus acolo mai degraba sa nu fie gol in partea dreeapta din acea bara dar am auzit ca in IE se vede sub Others, voi rezolva si asta in versiunea ce urmeaza sper . E in engleza deoarece vreau sa promovez acest soft world-wide si pe alte comunitati phpBB . Si plus ca in acest fel forumurile ce vor sa devina vizitate de vizitatori straini, un English Board le va fi mult mai usor decat un forum 100% in lb. Romana cum e phpBB MODificat de Mihaitza sau 50% lb. Romana cum e MJR phpBB MODificat .

Ai dreptate cu acel sitemap, nu are sens sa fie de 2 ori, mi-a scapat acest detaliu . Voi rezolva si chestia asta in versiunea viitoare . Sfaturile si aprecierile iti sunt binevenite .
Închis

Înapoi la “phpBB Extra”