www.Rapid-Speed.tk
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Vezi ca vizitatorii au drepturi de moderare si acest lucru nu e bun uneori , mai lucreaza la setarea permisiunilor .
De ce sa-mi dau cu parerea acolo cand o pot face aici? chiar nu vad de ce ar merita osteneala . Inteleg ca vrei sa faci cat mai multe mesaje, dar aceasta metoda, de a ne ruga pe noi sa ne dam cu parerea acolo, nu mi se pare deloc etica .
Cat despre forum, nu ai niciun fel de copyright, de ce ?
De ce sa-mi dau cu parerea acolo cand o pot face aici? chiar nu vad de ce ar merita osteneala . Inteleg ca vrei sa faci cat mai multe mesaje, dar aceasta metoda, de a ne ruga pe noi sa ne dam cu parerea acolo, nu mi se pare deloc etica .
Cat despre forum, nu ai niciun fel de copyright, de ce ?
- Sharakuza
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
M*i*h*a*i scrie:Dc sa pun copyright?Cu ce ma ajuta?Un titlu stupid care ocupa tot centrul subsolului.Lasa asta.Am terminat cu permisiunile.Ziceti idata ce parere aveti despre forum nu ma mai amagiti.Eventual si inscrieti-va.Se merita.Am ceva muzica si puteti si cere.
ATUNCI EU PROPUN PENTRU FORUMUL TAU "STUPID"
Sa nu-si mai dea nimeni cu parerea , sa critice , sa sesizeze eventuale greseli , sa ti se ofere suport online etc.. PANA NU rezolvi problema cu "COPYRIGHT : Titlu stupid ce ocupa tot centrul subsolului"
tu ai luat versiunea in lb romana da ? si munca celor de aici , ce ti-au pus la dispozitie aceste facilitati ? unde este si ea recunoscuta ?