TechFrenzy.NET - Support & General tech forums
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Etherfast
- Fost coleg
N-as face tema publica. Cum iti spuneam si pe PM, s-ar pierde unicitatea forumului, si n-as vrea asta. In plus, nu inteleg ce ai face tu cu o tema care are TechFrenzy in header 
In alta ordine de idei, tema nu e dezvoltata in asemenea proportii incat sa poata fi o tema pentru phpBB. In admin panel n-am adus nici o modificare, iar culorile tabelelor sunt bazate foarte mult pe subSilver.

In alta ordine de idei, tema nu e dezvoltata in asemenea proportii incat sa poata fi o tema pentru phpBB. In admin panel n-am adus nici o modificare, iar culorile tabelelor sunt bazate foarte mult pe subSilver.
etherfast.ro - Blog personal
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
As avea o sugestie Etherfast, ai incercat sa vezi daca ar fi o diferenta de contrast sau coloristica, daca in locul acelor butoane relativ simple, sa le adaugi un glass effect, de ce nu si un posibil mouse over?
Ti-am luat header-ul un pic la o mica plimbare prin photoshop pentru un sampling ca sa nu vb chiar fara putina idee despre cum ar arata, si am facut un hybrid de glass effect pentru unul din butoane si mie mi-a placut cum se integra. Vezi si tu in programul pe care il folosesti acasa daca nu ti se pare mai nice cu butoane cu caracteristicile mentionate anterior in mesaj.
Numai bine!
Ti-am luat header-ul un pic la o mica plimbare prin photoshop pentru un sampling ca sa nu vb chiar fara putina idee despre cum ar arata, si am facut un hybrid de glass effect pentru unul din butoane si mie mi-a placut cum se integra. Vezi si tu in programul pe care il folosesti acasa daca nu ti se pare mai nice cu butoane cu caracteristicile mentionate anterior in mesaj.
Numai bine!
- Etherfast
- Fost coleg
O sa vina si support-ul.Nu am personalizat nimic din punct de vedere al continutului pentru ca as vrea sa adun intai cateva pareri despre tema nou creata.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Etherfast
- Fost coleg
In regula. O sa am o discutie cu restul staff-ului pentru a vedea exact ce sa schimbam la header, imediat ce o sa-mi trimita si Shadow of Wishes un exemplu de header.
In alta ordine de idei, capitolul II din dezvoltarea forumului, respectiv MOD-urile l-am cam terminat.
MOD-uri instalate:
* Last visit Hack
* Simple Subforums
* Anti Bot Question Hack
* EasyMOD
* Inline Banner AD
... urmand sa completez lista in momentul in care voi avea necesitati mai ridicate.
In acest moment pot spune cu mana pe inima ca dezvoltarea forumului din punct de vedere al contentului poate incepe
In alta ordine de idei, capitolul II din dezvoltarea forumului, respectiv MOD-urile l-am cam terminat.
MOD-uri instalate:
* Last visit Hack
* Simple Subforums
* Anti Bot Question Hack
* EasyMOD
* Inline Banner AD
... urmand sa completez lista in momentul in care voi avea necesitati mai ridicate.
In acest moment pot spune cu mana pe inima ca dezvoltarea forumului din punct de vedere al contentului poate incepe