Comunitatea Webmasterilor din Romania

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
slayer
Nou venit

Mesaj de slayer »

cand am vazut topicul nu am vrut sa ma implic( sa fiu sincer nu vroiam nici acum) DAR discutia si dezbaterea despre webarea.ro nu isi are locul aici, webarea.ro nu a fost nici primul forum de it&c si marketing si nici nu o sa fie ultimul, cat despre licenta vB, sunteti bineveniti sa tirmiteti mail la jelsoft si sa verificati daca am vb licentiat sau nu.

Aliniuz si-a facut forumul,a decis sa il anunte si aici, multa bafta in continuare. Discutia despre webarea nu isi are rostul in acest thread, asta deja se numeste thread hijacking, din cate am inteles aici este vorba despre cwr.ro si in nici un fel despre webarea.ro.

Concluzia:posturile care au legatura cu webarea.ro nu isi au rostul aici
ciops
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de ciops »

Aliniuz scrie:Scandal rusinos, normal! Daca membrii echipei OP n-au comunicat intre ei, s-a facut scandal.

Citeste totusi tot articolul: http://www.zoso.ro/2007/03/our-pics-pwnz-cwr.html

Si ultimele comentarii (solutionarea conflictului): http://www.ciops.ro/blog/cwrro-si-restul-net-ului/
Acum am citit asta si d'asta raspund cu intarziere. Acum nu stiu in ce masura dezinformezi, dar cu totii stiam de toate intelegerile, doar ca unele chestii nu ne placeau. Noi comunicam foarte bine, traiasca mail-ul, cosmote-ul, messenger-ul si alte bijuterii ale omului modern.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

ciops scrie:
Aliniuz scrie:Scandal rusinos, normal! Daca membrii echipei OP n-au comunicat intre ei, s-a facut scandal.

Citeste totusi tot articolul: http://www.zoso.ro/2007/03/our-pics-pwnz-cwr.html

Si ultimele comentarii (solutionarea conflictului): http://www.ciops.ro/blog/cwrro-si-restul-net-ului/
Acum am citit asta si d'asta raspund cu intarziere. Acum nu stiu in ce masura dezinformezi, dar cu totii stiam de toate intelegerile, doar ca unele chestii nu ne placeau. Noi comunicam foarte bine, traiasca mail-ul, cosmote-ul, messenger-ul si alte bijuterii ale omului modern.
In caz de nu ai observat, m-am referit strict la acel caz ... Ce facem, deviem spre alte orizonturi?
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

It is not permitted to remove or modify the MKportal copyright in the footer of the Portal or in the module footers.

Those who remove or modify the copyright violate the MKPortal license and international copyright law. You must not use MKportal if you do not agree to the license. But MKPortal is free and easy to use. Leaving the copyright intact is a small price to pay for a great CMS solution.

While you may not modify the MKPortal copyright itself the following are allowed:

1) You may insert your own copyright above the MKPortal copyright line.

2) You may remove or replace the MKPortal logo (loghino.gif) Imaginein the footer

3) You may add "Powered by" before the copyright line.

4) You may remove the version number from the copyright line.

No other modifications to the copyright line are allowed.
http://mkportal.it/mkportal/modules/doc ... =copyright

De cand ai lansat siteul ( pe 25-Iun-2007 ) copyrightul lipsea. Am asteptat crezand ca e o problema temporara insa acum te rog sa il pui la loc.

Sper ca nu te superi.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Aveam de mult timp pregatit fisierul cu copyright, de dinainte de examen, dar m-am luat cu altele si am uitat de el.

Mersi de atentionare, acum e OK.
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Felicitari pentru site Aliniuz ;)

Ma bucur ca este deja sus si chiar arata bine. Ati facut treaba super.

Nu sfatuiesc pe nimeni sa mai ia VB. Atatea probleme mi-a facut ca sunt satula pana peste cap de el. Daca il folosesti cu setari default si tema cu care l-ai luat e OK. Orice urma de customization ti se intoarce peste bot dupa aia de te saturi. Un upgrade de script de obiei inseamna template busit si eventual cateva hacks care nu mai functioneaza, daca muti pe alt server ai mari sanse de sql errors. Si daca ceri ajutorul (desi raspunsul este foarte prompt; oricum platesti 30 USD pe an pe tema asta) ti se spune "please revert to the default theme etc. Pai nu vreau default, ca de aia mi-am batut capul sa ii fac skin unicat. Si uite ca nici acum nu merge ca lumea ...

Mai bun phpBB-ul. Mai ales ca si tu stai la modat scriptul si tema in prostie, asa ca stii la orice ora ce merge si ce nu merge.
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Ce s-a intamplat cu cwr.ro ?

Mesaj de Silvers »

Am intrat si scrie
Stimat vizitator,

Comunitatea Webmasterilor din Romania se afla in moment in faza de transfer in portofoliul companiei inMotion srl si bine inteles folosim acest transfer totodata si pentru a transfera fisierele pe un server nou cu o performanta ridicata.

Va rugam sa aveti intelegere pentru aceasta situatie si sa ne scuzati pentru eventualele inconveniente provocate de acest demers.

Va multumim pentru intelegere si va rugam sa revizitati Comunitatea Webmasterilor din Romania

Echipa administrativa inMotion srl
Tocmai cand vroiam sa citesc pe acolo , sa fiu activ pe forum :lol:
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Dar nu inteleg ce te intereseaza pe tine ? Chiar nu stii sa citesti ?Comunitatea Webmasterilor din Romania se afla in moment in faza de transfer in portofoliul companiei inMotion srl si bine inteles folosim acest transfer totodata si pentru a transfera fisierele pe un server nou cu o performanta ridicata.
Silvers
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de Silvers »

aia am inteles , dar o sa ramana tot ca inainte ?
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

intreaba companiea inMotion srl.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”