ProForum Forum - Discutii intre owneri de forumuri

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

La inceput ati spus: Nu ai modificat templeate deloc nu-mi place... acum imi spuneti alte lucruri cu totul diferite eu zic ca nu conteaza templeate si ce avatar imi pun eu ca nu va inregistrati daca va place avatarul meu... apropo jupanelu rankurile care sunt acum nu sunt furate de la tine si nici denumirile :wink: . Iar daca te doare asa de tare jupanelule ca mi-am pus nick campion acum am nick Admin. :P
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Jupan[3l]u »

Good scrie:La inceput ati spus: Nu ai modificat templeate deloc nu-mi place... acum imi spuneti alte lucruri cu totul diferite eu zic ca nu conteaza templeate si ce avatar imi pun eu ca nu va inregistrati daca va place avatarul meu... apropo jupanelu rankurile care sunt acum nu sunt furate de la tine si nici denumirile :wink: . Iar daca te doare asa de tare jupanelule ca mi-am pus nick campion acum am nick Admin. :P
jet
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

pe tine te durea ca am pus avatarul tau :P
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

Jupan[3l]u scrie:
Good scrie:La inceput ati spus: Nu ai modificat templeate deloc nu-mi place... acum imi spuneti alte lucruri cu totul diferite eu zic ca nu conteaza templeate si ce avatar imi pun eu ca nu va inregistrati daca va place avatarul meu... apropo jupanelu rankurile care sunt acum nu sunt furate de la tine si nici denumirile :wink: . Iar daca te doare asa de tare jupanelule ca mi-am pus nick campion acum am nick Admin. :P
jet
Vorbeşte frumos, căci el/ ea nu te-a jignit. :?

Am vrut să mă înscriu şi eu, dar se pare că forumul nu mai există. :? Ziceai ceva de o mutare... Care e noua adresă pînă la urmă? :D
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!
Închis

Înapoi la “Forumuri”