Attachment Mod
- Gigabyte
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Hmmm am si eu o prob. Am Categoties Hierarhy .. si am bagat attachmod ... in fine s-a instalat corect... si am dat attach image... si doar eu (userul administartor) vad atasamentele de pe forum ..ceilalti useri nu vad atasamentele si nici nu pot atasa fisiere ..ce pot face ? help plz
Forumul Meu Clic Aici
Forumul Meu Clic Aici
- Gigabyte
- Utilizator înregistrat
Faza e ca eu am attach mod pentru Category Hierarhy ..
si e putin modificat panoul administratorului decat la cel original (phpbb simplu fara categ. hierarhy ...). Si inca ceva...ceilalti useri nu pot face attach ... nu le apare tabelul cu browse .. si butonul attach..imi apare doar mie (admin) ... si nush pe unde sa umblu Efectiv ..
si e putin modificat panoul administratorului decat la cel original (phpbb simplu fara categ. hierarhy ...). Si inca ceva...ceilalti useri nu pot face attach ... nu le apare tabelul cu browse .. si butonul attach..imi apare doar mie (admin) ... si nush pe unde sa umblu Efectiv ..

- cristi_xp
- Utilizator înregistrat
Introduceţi informaţiile dumneavoastră despre FTP
You are not able to use the FTP Upload Methods, because FTP Extensions are not compiled into your PHP Installation.
Ce trebuie sa fac aici..se pare ca din cauza asta nu imi uploadeaza...imi apare kestia de uploadat..dar nu uploadeaza http://www.connex.lx.ro/phpBB2
Later edit : Nu gasesc fisierul aceasta profile_view_body.tpl
You are not able to use the FTP Upload Methods, because FTP Extensions are not compiled into your PHP Installation.
Ce trebuie sa fac aici..se pare ca din cauza asta nu imi uploadeaza...imi apare kestia de uploadat..dar nu uploadeaza http://www.connex.lx.ro/phpBB2
Later edit : Nu gasesc fisierul aceasta profile_view_body.tpl

sry
am tot cautat pe tot forumul un raspuns la intrebarea mea dar din nefericire am gasit numai jumatati de raspunsuri.
Vreau sa instalez attach_mod_241 dar nici macar nu stiu de unde sa incep.. am citit prin instal.txt dar nu am inteles nimik... is mai nob. Deci Pasul 1 urc pe ftp fisierele dar unde le urc ... www.nume.ro/forum -aici ? Sau poate un id de mess ceva ....sa imi dea doar o idee de inceput restu ma descurc
thx
Vreau sa instalez attach_mod_241 dar nici macar nu stiu de unde sa incep.. am citit prin instal.txt dar nu am inteles nimik... is mai nob. Deci Pasul 1 urc pe ftp fisierele dar unde le urc ... www.nume.ro/forum -aici ? Sau poate un id de mess ceva ....sa imi dea doar o idee de inceput restu ma descurc