Repartizare fisiere
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Iata-ne ca am am ajuns si la Release Candidate 5, desi era mult mai sigur ca ar fi urmat varianta gold. Oricum, dupa un concediu fortat, daca pot sa-i spun asa, am ramas placut uimit de anumiti utilizatori noi si ca deobicei, ca altfel nu se poate, dezamagit de altii. Cam cate 3 saptamani va ia sa va schimbati atitudinea ?
. Trecand peste palavrageli si abureli vreau sa va anunt ca am luat fraul in maini, iar maine, nu stiu cand, DAR MAINE, am sa postez si traducerea pentru phpBB 3 Release Candidate 5 impreuna cu inca ceva (cine o sti ce o mai pune si "nebunul asta" aici).
Rugamintea mea este urmatoarea : NU VA APUCATI SA TRADUCETI DECAT DACA TERMINATI PANA INAINTEA MEA (imposibil dupa parerea mea). In caz de ati tradus ceva, nu este nimic, ati tradus degeaba
). Traducerea este terminata de ceva vreme, cam de la 2 zile de la anuntarea pe phpBB.com a RC5 (aici a aparut 1 zi mai tarziu, am VAZUT iEU
).

Rugamintea mea este urmatoarea : NU VA APUCATI SA TRADUCETI DECAT DACA TERMINATI PANA INAINTEA MEA (imposibil dupa parerea mea). In caz de ati tradus ceva, nu este nimic, ati tradus degeaba

-
- Fost coleg
Am finalizat traducerea butoanelor pentru cele 2 stiluri standard ale phpBB 3. Pentru subsilver2 butoanele erau deja facute de catre Ro Silviu.
Descarca seturile de imagini pentru proSilver
Descarca setul de imagini pentru varianta cu diacritice

Descarca setul de imagini pentru varianta fara diacritice

Descarca seturile de imagini pentru subsilver2

Descarca seturile de imagini pentru proSilver

-
- Fost coleg
Stiu ca am zis ca-l pun acum 3 zile, însa am stat sa pun si imaginile la fiecare stil în parte (la subSilver2 erau gata imaginile pt varianta cu diacritice, realizate de catre Ro Silviu).
In caz de folositi unul dintre cele doua stiluri initiale ale phpBB si aveti adaugate pachetele de limbaj si cele de imagine pentru aceste stiluri, la schimbarea limbajului initial pe forum se vor prelua automat imaginile butoanelor respective limbajului ales (pt romana cu diacritice exista un set de imagini, pentru romana cu diacritice exista un alt set de imagini),
Descarca pachetul phpBB 3 Olypmus RC 5 cu tot cu pachetele de limba si imaginile incluse.
Deascarca phpBB Olympus RC 5
Descarca pachetul de limba româna pentru phpBB RC5 :
Descarca varianta cu diacritice
Descarca varianta fara diacritice
Descarca seturile de imagini pentru prosilver
Pentru orice greseli de conotatie descoperite in traducere avem rugamintea sa postati aici eroarea in urmatorul fel :
locatie/nume fisier, rand si/sau numar rand
Uitati mai jos un exemplu unde greseala este intentionata.
ex: /acp/common.php , 'ADMINISTRATORS' => 'Asdministratori', rand 59
In caz de folositi unul dintre cele doua stiluri initiale ale phpBB si aveti adaugate pachetele de limbaj si cele de imagine pentru aceste stiluri, la schimbarea limbajului initial pe forum se vor prelua automat imaginile butoanelor respective limbajului ales (pt romana cu diacritice exista un set de imagini, pentru romana cu diacritice exista un alt set de imagini),
Descarca pachetul phpBB 3 Olypmus RC 5 cu tot cu pachetele de limba si imaginile incluse.

Descarca pachetul de limba româna pentru phpBB RC5 :

Descarca seturile de imagini pentru prosilver

Pentru orice greseli de conotatie descoperite in traducere avem rugamintea sa postati aici eroarea in urmatorul fel :
locatie/nume fisier, rand si/sau numar rand
Uitati mai jos un exemplu unde greseala este intentionata.
ex: /acp/common.php , 'ADMINISTRATORS' => 'Asdministratori', rand 59