Noutati & Discutii recente (At-A-Glance)
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu cred ca il va ajtua cu ceva articolul dat de tine , cel putin partea cu Personalizare e total aiurea ...Etherfast scrie:kb.php?mode=article&k=36
@ihonut Incearca sa instalezi MOD-ul Left Sidebar : viewtopic.php?t=4509 si sa inlocuiesti continutul din tabelelor cu {GLANCE_OUTPUT} .
- Etherfast
- Fost coleg
De ce sa nu-l ajute? Isi creaza inca un tabel, si isi pune Glance-ul in coloana din stanga. Coloana libera de spatiere, si forumul in coloana din dreapta.
E fix acelasi lucru ca si cum l-ai pune in dreapta, dar invers.
E fix acelasi lucru ca si cum l-ai pune in dreapta, dar invers.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Fost coleg
At-a-Galance lungire
Vreau sa lunges at-a-galance sa fie cat forumul adica cate categorii am atata sa fie at-a-galance sper ca intelegeti

-
- Utilizator înregistrat
Nu se prea poate, adica ai 2 posibilitati, in glance_body.tpl cauţi <table după care adaugi height="xx" unde xx e dimensiunea toatala a tabelului, cel mai simplu, faci un screenshot si duci in photoshop, selectezi doar tabelul cu forumul si categoriile, si afli dimensiunea daca e 500px pui tu 500 in locul xx, daca nu te apuci după ochii, au in glance_config.php sau fisierul de configuraţie pui un numar mai mare la numarul de articole sau ştiri afişate.