Repartizare fisiere
cine are limba romana la phpbb3 rc 5? poate le urcati undeva sa putem lua si noi ca linkurile astea nu merg
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cod: Selectaţi tot
'CANNOT_MOVE_TO_SAME_FOLDER'=> 'Mesajele nu pot fi mutate în dosarul în care doriţi să le mutaţi.',
'CANNOT_MOVE_FROM_SPECIAL' => 'Mesajul nu poate fi mutat din cutia cu mesaje trimise.',
'CANNOT_RENAME_FOLDER' => 'Acest dosar nu poate fi redenumit.',
Am sa repun download-ul cand o sa am putin tp liber.
'CACHE_STORE_EXPLAIN' => 'Locaţia psihică unde datele sunt cache-ate, sistemul de fişiere este preferat.',
Cred ca ar fi mers locatia fizica unde datele sunt salvate temporar ca de locatie psihica nu prea am auzit pina acum in limba romana

Oricum in pm e un dezastru total in privinta traducerii din fisierul de instalare.
PS: Caut persone bune cunoscatoare de limba engleza pentru a traduce corect gramatical in limba romana toate fisierele din directorul acp. Cei interesati imi pot scrie la adresa ro2net@ro2net.info
'<strong>Rol adminal scos</strong><br>» %s',
Ba flacai dar vad ca inbogotiti limba romana cu noi cuvinte

- bluestar
- Utilizator înregistrat
Taceam in locul tau..JUANN scrie:.Cod: Selectaţi tot
'<strong>Rol adminal scos</strong><br>» %s',
Ba flacai dar vad ca inbogotiti limba romana cu noi cuvinte
-
- Fost coleg
JUANN de ce am impresia ca nu te intelegi bine in general cu lumea ? Problema nu este de la ei, este de la tine pentru ca te crezi "mai destept" si pe deasupra mai esti si infumurat. Eu zic sa renunti la atitudinea aceasta si sa te mai gandesti si tu inainte sa postezi / vorbesti ceva ca poate avea "efect".
Revenind la subiect. Imi cer scuze pt pachetul de la RC5, l-am cautat o gramada de tp pana sa "redau" de el. M-am apucat de actualizare pentru RC7 si in curand il voi pune. Mai am doar o sectiune, cea cu admin !
Revenind la subiect. Imi cer scuze pt pachetul de la RC5, l-am cautat o gramada de tp pana sa "redau" de el. M-am apucat de actualizare pentru RC7 si in curand il voi pune. Mai am doar o sectiune, cea cu admin !
Shara nu te supara pe mine dar zi si tu cum sa nu ma apuce risul cind vad chestii ca astea
Intradevar sunt de acord cu voi ca sunt enorm de multe linii de tradus si de accea e bine ca acesta traducere sa nu fie facuta asa la norma. Mai bine asteptam sa se termine cu toate rc-urile astea si cind apare versiunea finala faceti si voi o traducere reusita cum a fost cea de la phpbb 2.
Numărul zilelor va fi luat înainte ca avertismentul să fie automat expirat de la recordurile unui utilizator
-
JUANN, cand am aparut eu la phpbb.ro am inceput prin a corecta extrem de multele greseli de la traduceri phpbb 2. Deci traducerea aia pe care o vezi acuma si crezi ca e reusita nu a fost facuta peste noapte. Am contribuit multi la ea. Asa ca alegi: ori ajuti concret la corectarea phpbb 3, ori razi in continuare, dar ne dai voie sa radem si noi de tine.