Attachment Mod
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In acest caz instaleaza MOD-ul Shrink Attached Image Mod , care iti va redimensiona imaginile atasate dupa o marime precizata de tine in ACP .
- RoVeX
- Utilizator înregistrat
Aliniuz scrie:In acest caz instaleaza MOD-ul Shrink Attached Image Mod , care iti va redimensiona imaginile atasate dupa o marime precizata de tine in ACP .
Da, dar eu am phpbb plus nu am phpbb2 ... si nu gasesc randurile alea in pagina displaying.php cand e sa inst modul ...

-
- Utilizator înregistrat
Nu mai deschid alt topic,
Cum pot face urmatorul lucru:
Am uploadat o poza intr-un topic, iar apoi vreau ca acea poza sa o pun si in alt topic. Cum pot face asta fara a uploada inca odata poza?
Adica nu se poate ceva de genu:
[attach]id_poza sau nume_poza[/attach] ? Sau un alt mod prin care sa nu trebuiasca sa o uploadez inca odata ci doar sa o afisez.
Multumesc.
Cum pot face urmatorul lucru:
Am uploadat o poza intr-un topic, iar apoi vreau ca acea poza sa o pun si in alt topic. Cum pot face asta fara a uploada inca odata poza?
Adica nu se poate ceva de genu:
[attach]id_poza sau nume_poza[/attach] ? Sau un alt mod prin care sa nu trebuiasca sa o uploadez inca odata ci doar sa o afisez.
Multumesc.
Shumi.