CSZoR.CoM
esti bun
Sal
) hahaha ne intalnim :> sa vedem daca esti asa smecher?!dami id pe privat:X sa ne intalnim sa vedem care e cu propozitia:D IMi pare rau daca vrei sa pari smecher aici :-s daca e si ai ceva cu mn dami id !

Ultima oară modificat 07-Dec-2007, 20:40:34 de către cszor, modificat de 2 ori în total.
ok
ok sa iti fie rusine atunci =)) dute si spunel in baie un sigur iti petreci tot timpul !
Re: ok
cszor scrie:ok sa iti fie rusine atunci =)) dute si spunel in baie unde sigur iti petreci tot timpul !
-
- Utilizator înregistrat
cszor de ce dai quote la propriul mesaj??????
@offtopic -si daca esti asa "smardoi" fac eu schimb de id cu tine
si apropo
a mai raspuns cineva hop si tu si tot asa
daca te uiti in toate topicurile in care ai raspuns posturila tale sunt 1 al tau si unu altcineva 1 al tau si tot asa
P.S nu mai copia extreamcs.com
@offtopic -si daca esti asa "smardoi" fac eu schimb de id cu tine
si apropo
spammer esti tu deoarece daca faci reclama la ceva daca raspunde cineva si tu dupa elSuKaRu scrie:In jumatate , dar in cealalta jumatate ce ai facut ? SPAMM ! Altceva nu se putea...
a mai raspuns cineva hop si tu si tot asa
daca te uiti in toate topicurile in care ai raspuns posturila tale sunt 1 al tau si unu altcineva 1 al tau si tot asa
P.S nu mai copia extreamcs.com
-
- Utilizator înregistrat
si dak nu te intereseaza ce credem noi de ce ai mai deskis topicuSuKaRu scrie:Optional , am ceva ce iti apartinenu cred ca vrei sa-l pierzi
. Bafta !
NU AM COPIAT SI NICI NU MA INTERESEAZA CE CREDETI VOI PENTRU NU SUNTETI IMPORTANTI PENTRU MINE SUNTETI NISTE OAMENI DE ..... !