CSZoR.CoM

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
cszor
Utilizator înregistrat

esti bun

Mesaj de cszor »

Sal :)) hahaha ne intalnim :> sa vedem daca esti asa smecher?!dami id pe privat:X sa ne intalnim sa vedem care e cu propozitia:D IMi pare rau daca vrei sa pari smecher aici :-s daca e si ai ceva cu mn dami id !
Ultima oară modificat 07-Dec-2007, 20:40:34 de către cszor, modificat de 2 ori în total.
matzipan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de matzipan »

Iesi frate d-aci cu vocabularul asta si cu cocalarismele astea. Mi-ar fi rushine sa rostesc in public cuvantul "ciumeg"
cszor
Utilizator înregistrat

ok

Mesaj de cszor »

ok sa iti fie rusine atunci =)) dute si spunel in baie un sigur iti petreci tot timpul !
cszor
Utilizator înregistrat

Re: ok

Mesaj de cszor »

cszor scrie:ok sa iti fie rusine atunci =)) dute si spunel in baie unde sigur iti petreci tot timpul !
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

Mesaj de 0pt!0NaL / NeVe »

cszor de ce dai quote la propriul mesaj??????
@offtopic -si daca esti asa "smardoi" fac eu schimb de id cu tine

si apropo
SuKaRu scrie:In jumatate , dar in cealalta jumatate ce ai facut ? SPAMM ! Altceva nu se putea :) ...
spammer esti tu deoarece daca faci reclama la ceva daca raspunde cineva si tu dupa el
a mai raspuns cineva hop si tu si tot asa

daca te uiti in toate topicurile in care ai raspuns posturila tale sunt 1 al tau si unu altcineva 1 al tau si tot asa

P.S nu mai copia extreamcs.com
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da

Mesaj de SuKaRu »

Optional , am ceva ce iti apartine :) nu cred ca vrei sa-l pierzi ;) . Bafta !
NU AM COPIAT SI NICI NU MA INTERESEAZA CE CREDETI VOI PENTRU NU SUNTETI IMPORTANTI PENTRU MINE SUNTETI NISTE OAMENI DE ..... ! 8)
In curand!
0pt!0NaL / NeVe
Utilizator înregistrat

Mesaj de 0pt!0NaL / NeVe »

SuKaRu scrie:Optional , am ceva ce iti apartine :) nu cred ca vrei sa-l pierzi ;) . Bafta !
NU AM COPIAT SI NICI NU MA INTERESEAZA CE CREDETI VOI PENTRU NU SUNTETI IMPORTANTI PENTRU MINE SUNTETI NISTE OAMENI DE ..... ! 8)
acuma ma ameninti pt ca mi-am exprimat parerea??????
funtwo
Utilizator înregistrat

Mesaj de funtwo »

SuKaRu scrie:Optional , am ceva ce iti apartine :) nu cred ca vrei sa-l pierzi ;) . Bafta !
si dak nu te intereseaza ce credem noi de ce ai mai deskis topicu :)?ah da ca sa faci niste posturi in plus :) si sunt o gramada de categorii copiate sal
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da

Mesaj de SuKaRu »

Cred ca bilo va da phpBB-uri cu moduri deja instalate ca sa spunetii ceea ce spuneti acum :)) .. !
In curand!
cszor
Utilizator înregistrat

Re: ok

Mesaj de cszor »

Optional dami id
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”