phpBB : Critical Error. Could not connect to the database.

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Zecimale
Nou venit

Mesaj de Zecimale »

ps: am urmat intocmai instructiunile de pe kb.php?mode=cat&cat=1

:?: :?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Verifica parametrii de conexiune la baza de date (sper ca ai o baza de date activata, nu ?).
Zecimale
Nou venit

Mesaj de Zecimale »

adica ... baza de date activa ... la ce te referi ??? ce parametri ??? eu am facut tot cum zice acolo atat stiu sa-ti zic ....
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Zecimale scrie:adica ... baza de date activa ... la ce te referi ??? ce parametri ??? eu am facut tot cum zice acolo atat stiu sa-ti zic ....
baza de date in care se va instala phpBB trebuie sa existe atunci cand se incepe instalarea

* in mysql se creaza - cu phpmyadmin sau direct din linia de comanda - o baza de date numita phpbb sau forum - este baza de date in care se vor creea tabelele necesare functionarii forumului
* daca nu exista acces la baza de date se va cere crearea unei baze de date Administratorului serverului;
* daca instalarea se va face pe un server gratuit se vor citi initial specificatiile legate de existenta unei baze de date

Am citat din catalogul de articole.
casy
Utilizator înregistrat

Database error

Mesaj de casy »

imi scrie

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

de ce?
am scris ce trebuie si imi scrie asa!
pe lx.ro!

la Numele serverului gazdă pentru baza de date / DSN ce trebuie sa scriu? nu inteleg de ce nu merge!

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”