www.Addons.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- EarthMuziq
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Bun hai sa raspund in mod civilizat pe langa cum ai postat tu.El scrie:o sa spun cate ceva despre forum si apoi o sa va dati seama ce parere am despre el...
1) inainte userii se inregistrau cate 100 la fiecare minut ... (clone)
2) au scos optiunea Members din tema pentru a nu ne da noi seama ca sunt buti)
3) toate addons-urile care spuneti voi ca sunt unice si toate cele sunt praf niste servere facute fara pic de creier
4) acel mod cu infectia t-virus nu este facut de voi) daca o sa cautati Zombie Plague pe google o sa vedeti ca este acelasi mod ... nimic schimbat
) bine ... doar modelele ce stiu si ei sa schimbe ca in rest ...
5) spuneati ca tema este facuta de voi ... si aici e WRONGati scos copyright
6) nu aveti habar scripting ... cand v-am spus ca eu fac pluginuri ati ramas uimiti si ati spus ca glumesc) (parca eram vedeta)
7) ati spus ca alka si mutant v-au ajutat la unul din addons-uri si ca au stat mai mult de 3 ore sa puna culoarea unui mesaj in chat (se refereau la faptul ca e greu si necesita mult timp) WRONG ... pentru cultura voastra generala ... necesita doar 5 secunde sa pui culoare unui mesaj in chat si cand am vorbit cu alka si i-am explicat situatie credeti-ma ca a ras cu pofta)
am intrebat pe toti de la voi din echipa (2 ^^) cate culori exista in chat la counter strike (folosite in pluginuri) si voi ati spus ca sunt multe ... 24 dar voi stiti mai mult de 24
) WRONG sunt doar 4 ^^ ... de la 4 pana la 24 sau mai mult cred ca e distanta mare
).Acum nu aveti scuza ca nu ar fi fost nevoie sa stiti cate culori sunt in chat ... de ce? pana acum va laudati ca faceti moduri si alte chestii ... deci sunteti 0
Astept reply
1. Tu esti Ronnix care ai copiat serverul hunters (sper sa nu fie reclama) si vad ca ai mai multe conturi oare o fi voie ?
2. Numesti tu ca ai echipa? cand te-a ajutat mut2nt sa faci acel statsme... si imi ziceai mie ca nici nu-l cunosti pe mut2nt ? asa cum le ziceai si alc ei din echipa phpbb.ro sau ce sunt moderatori,etc ca scriptul de pe forumul tau nu e ala ssau ca e facut de tine si ca numai stiu ce... mincinosule!! - poate vrei sa te fac de ras aici cu ceea ce zic toti despre tine , dar nu pot si nu vreau ca am bunul simt sa ramana conversatiile private (ale mele) si nu sunt invidios sau asa de inventiv ca tine , eu nu inventez lucruri

3. Am scos member list? Mai baiatule nu am scos , dar nu sunt asa priceput in php, html etc si am rugat un baiat sa-mi faca un buton parteneri si mi-a cerut niste fisiere , dar abia pe urma am realizat ca a schimbat butonul member list.
4. Nu sunt boti si nu sunt falsi userii de cate ori sa repet: in anul 2007 am avut 1 forum - awpzone.ro , pe urma alt forum netzoneCS.ro , pe urma am avut cs-wargaming.com care inca mai il am cumparat , deci backup-ul este foarte vechi si este logic ca un back-up trecut prin 3-4 forumuri ca a fost si pe elitegames.ro .. sa aibe atattia useri si multi sa numai posteze sa numai intre ca numai stiu ca am schimbat eu adresele mereu .. cand am ridicat backup-ul este logic ca am sters categoriile cu totul si am facut unele noi , dar daca ma inveti cum sa sterg userii iti dau cuvantul meu ca acuma sterg cel putin 2 mii , ca nici mie nu-mi place sa am 3 mii useri si 3 mii posturi si 500 topicuri e AIUREA , dar nu am ce face daca am vrut backup .. acuma trag criticile unora ca tine , care esti invidios rau dar nu inteleg de ce .. te-am deranjat cu ceva? ti-am vorbit urat cumva? ti-am luat ceva? nu cred.
5. Sa vorbim de culori ? pai hai sa vorbim , sunt 4 culori in pluginuri .sma / chat dar nu stiu ce legatura are una cu alta si nu vad cand am fost eu/noi (care noi?) asa uimiti de tine ca stii scripting /:) ABEREZI nu ma uimeste nimeni ca nu are cum , stiu ca in ziua de astazi cam orice este posibil si asa ca lasa-ma cu astfel de aberatii!!!!!.
Dar sunt nenumarate culori in domeniul counter strike/server . In special ma refer la HUD , daca stii sa folosesti HUD GENERATOR din studio zi-mi cate sunt .. in fine.
6. Am postat addon-uri praf si servere jaf? Ok sunt de acord cu tine , ai dreptate daca tu zici ca e asa pot eu sa te contrazic ? nu obisnuiesc sa contrazic pe cineva care este invidios, nu-mi pun mintea cu tine si nu ma cobor la nivelul tau ca nu are rost , te las sa iei foc de ciuda , sa te dai cu , capul de pereti pe aici si nu numai . Crezi ca daca postezi tu de forumul meu lucruri negative sunt si adevarate? Nu cred asa ca lasa-ma traitear tie pisica , ca si asa nu am timp sa discut cu tine ca nu meriti .
7. Sunt/suntem 0 ? Bine ma dar tu esti 0 intors , adica pentru mine NU ESTI deloc

Numai posta ca te las sa te certi singur crede-ma.
Momentan cred ca esti singurul care a zis vreodata ca addon-urile , serverele si ce mai exista pe addons.ro sunt praf/jaf/prastie/etc .. si ai zis asta ca mi se pare mie sau chiar ai ceva personal cu mine/noi , si asta din invidie .
Pentru restul , mersi de reply-uri , da a fost o problema , am redenumit eu folderul template in templatess ca imi sparsese Socker forumul prin contul unui alt utilizator (care ii daduse parola si care avea acces la cpanel) .
Inca lucrez cate putin la partea "design" , si orice ajutor,idee este bine venit/venita.
Cine doreste ceva in legatura cu forumul www.addons.ro - email contact@addons.ro , va multumesc si va salut .
www.addons.ro - mereu alaturi de tine.
Tot eu xcs sunt ca numai imi merge contul xcs ca am schimbat emailul si numai vine emailul de re-activare a contului 
Imi cer scuze pentru duble post daca se considera asa dar vroiam sa mai zic ceva in legatura cu forumul.
Am reusit sa sterg toti userii din backup care erau vechi de tot .
Au ramas bine dar sa incerc sa pun si member list la , loc sa va arat ca sunt peste 500-600 de useri cu 0 posturi.
Am verificat email-urile dar nu sunt boti sau spam .. sunt adevarati dar nu posteaza , intra doar sa downloadeze.
Acuma sper ca numai vor fi inregistrari pe 0, deoarece am dat drumu sa puteti viziona si posturile fara sa fiti inregistrati.
Salut .

Imi cer scuze pentru duble post daca se considera asa dar vroiam sa mai zic ceva in legatura cu forumul.
Am reusit sa sterg toti userii din backup care erau vechi de tot .
Au ramas bine dar sa incerc sa pun si member list la , loc sa va arat ca sunt peste 500-600 de useri cu 0 posturi.
Am verificat email-urile dar nu sunt boti sau spam .. sunt adevarati dar nu posteaza , intra doar sa downloadeze.
Acuma sper ca numai vor fi inregistrari pe 0, deoarece am dat drumu sa puteti viziona si posturile fara sa fiti inregistrati.
Salut .
- Ronnix
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
reclamatie
au scos autorul temei ... s-au pus pe ei ca fiind autorii
EDITED LATER :
din cate vad nu ai raspuns la nicio intrebare din cele de mai jos
ai inceput sa spui povesti
)
hai raspunde acum ...
1) acel mod cu infectia t-virus nu este facut de voi Wink) daca o sa cautati Zombie Plague pe google o sa vedeti ca este acelasi mod ... nimic schimbat Wink) bine ... doar modelele ce stiu si ei sa schimbe ca in rest ...
2) spuneati ca tema este facuta de voi ... si aici e WRONG Smile ati scos copyright Wink
3) ati spus ca alka si mutant v-au ajutat la unul din addons-uri si ca au stat mai mult de 3 ore sa puna culoarea unui mesaj in chat (se refereau la faptul ca e greu si necesita mult timp) WRONG ... pentru cultura voastra generala ... necesita doar 5 secunde sa pui culoare unui mesaj in chat si cand am vorbit cu alka si i-am explicat situatie credeti-ma ca a ras cu pofta Smile)
Cool am intrebat pe toti de la voi din echipa (2 ^^) cate culori exista in chat la counter strike (folosite in pluginuri) si voi ati spus ca sunt multe ... 24 dar voi stiti mai mult de 24 Smile) WRONG sunt doar 4 ^^ ... de la 4 pana la 24 sau mai mult cred ca e distanta mare Smile).Acum nu aveti scuza ca nu ar fi fost nevoie sa stiti cate culori sunt in chat ... de ce? pana acum va laudati ca faceti moduri si alte chestii ... deci sunteti 0
Astept reply
De ce ai omis intrebarile astea ?

au scos autorul temei ... s-au pus pe ei ca fiind autorii
EDITED LATER :
din cate vad nu ai raspuns la nicio intrebare din cele de mai jos

hai raspunde acum ...
1) acel mod cu infectia t-virus nu este facut de voi Wink) daca o sa cautati Zombie Plague pe google o sa vedeti ca este acelasi mod ... nimic schimbat Wink) bine ... doar modelele ce stiu si ei sa schimbe ca in rest ...
2) spuneati ca tema este facuta de voi ... si aici e WRONG Smile ati scos copyright Wink
3) ati spus ca alka si mutant v-au ajutat la unul din addons-uri si ca au stat mai mult de 3 ore sa puna culoarea unui mesaj in chat (se refereau la faptul ca e greu si necesita mult timp) WRONG ... pentru cultura voastra generala ... necesita doar 5 secunde sa pui culoare unui mesaj in chat si cand am vorbit cu alka si i-am explicat situatie credeti-ma ca a ras cu pofta Smile)
Cool am intrebat pe toti de la voi din echipa (2 ^^) cate culori exista in chat la counter strike (folosite in pluginuri) si voi ati spus ca sunt multe ... 24 dar voi stiti mai mult de 24 Smile) WRONG sunt doar 4 ^^ ... de la 4 pana la 24 sau mai mult cred ca e distanta mare Smile).Acum nu aveti scuza ca nu ar fi fost nevoie sa stiti cate culori sunt in chat ... de ce? pana acum va laudati ca faceti moduri si alte chestii ... deci sunteti 0
Astept reply
De ce ai omis intrebarile astea ?