Problema Download MOD 6.4.4 Hotschi, Demolition Fabi, OXPUS
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema Download MOD 6.4.4 Hotschi, Demolition Fabi, OX
Confirm si eu ca exista etichetele de mai sus in fisierele pentru limba engleza.
De aceea (pentru traducere) la fiecare noua versiune trebuie sa extragem modificarile si sa le adaugam in versiunea pentru limba romana.
De aceea (pentru traducere) la fiecare noua versiune trebuie sa extragem modificarile si sa le adaugam in versiunea pentru limba romana.
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Ok, am descoperit ce mă interesa, am adăugat liniile în cele două fişiere, dar cum am scris mai înainte, cu traducerea cât mai corectă a liniilor din EN în RO, stau prost.
De aceea, v-am pus cele două fişiere de RO, cu noile adăugiri, aici
De aceea, v-am pus cele două fişiere de RO, cu noile adăugiri, aici
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Linkul adaugat trimite la un forum ce este vizibil cel mai probabil pana la nivelul grupului traducatorilor, deoarece nu este autorizata citirea acestuia.
- 1960
- Utilizator înregistrat
L-aş fi pus aici, dar nu vreau să facem o dezbatere a acelor fişiere aici, de aceea am pus linkul acela.visualstorm scrie:Linkul adaugat trimite la un forum ce este vizibil cel mai probabil pana la nivelul grupului traducatorilor, deoarece nu este autorizata citirea acestuia.
Fişierele necesită corecţii şi câteva traduceri, pe ici, pe colo.
Doreşti acele fişiere, ţi le pot trimite prin pm, sau le pot pune în forumul de teste şi să le descarci de acolo, fără înregistrare, descărcarea celor câteva fişiere din acel forum, este liberă oricui, mai puţin boţilor.
Cum doreşti.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu publicăm o traducere până nu o verifică altcineva din echipa de traducători, pentru a corecta/sesiza/modifica anumite cuvinte/fragmente.visualstorm scrie:Linkul adaugat trimite la un forum ce este vizibil cel mai probabil pana la nivelul grupului traducatorilor, deoarece nu este autorizata citirea acestuia.
Dacă doreşti traducerea până să o publicăm aici cred că ţi-o poate trimite 1960, aşa cum a spus mai sus.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1960
- Utilizator înregistrat
Re: Problema Download MOD 6.4.7 Hotschi, Demolition Fabi, OX
Între timp, au apărut alte neconcordanţe, autorul a "lansat" v 6.4.7.
Aşa că, se poate ca fişierele puse în secţiunea de traduceri, să aibă nevoie de alte adăugiri.
Aşa că, se poate ca fişierele puse în secţiunea de traduceri, să aibă nevoie de alte adăugiri.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
O sa evaluam sesizarile si sa actualizam fisierele de limba.
Nu vad modificari in fisierele de limba pentru 6.4.7: http://phpbb3.oxpus.net/viewtopic.php?p=2943&f=5#p2943
Nu vad modificari in fisierele de limba pentru 6.4.7: http://phpbb3.oxpus.net/viewtopic.php?p=2943&f=5#p2943
- 1960
- Utilizator înregistrat
Eu nici atât nu le văd...
Habar nu aveam de acele informaţii, dar am bănuit că sunt de făcut alte modificări, fiindcă îmi apăruseră iar o mulţime de acolade prin opţiunile MOD-ului în ACP, în alte secţiuni, imediat ce am încercat o updatare.
Au dispărut între timp, probabil serverul unde-i forumul este prea leneş.
Se pare că există unele probleme, cu versiunea 6.4.5 puteam descărca ca vizitator, dar de la ea în sus nu mai merge, nu apare caseta cu numere/litere, nu se pot crea categorii noi de dld.
Voi rămâne pe 6.4.5, văd ca aceasta merge.
Habar nu aveam de acele informaţii, dar am bănuit că sunt de făcut alte modificări, fiindcă îmi apăruseră iar o mulţime de acolade prin opţiunile MOD-ului în ACP, în alte secţiuni, imediat ce am încercat o updatare.
Au dispărut între timp, probabil serverul unde-i forumul este prea leneş.
Se pare că există unele probleme, cu versiunea 6.4.5 puteam descărca ca vizitator, dar de la ea în sus nu mai merge, nu apare caseta cu numere/litere, nu se pot crea categorii noi de dld.
Voi rămâne pe 6.4.5, văd ca aceasta merge.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Va multumesc, nu ma intereseaza traducerea pentru uzul personal, am dorit sa arunc o privire pe aceasta pentru a furniza un feedback.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Poti arunca o privire aici si poti trimite un feedback.
Multumim!
Multumim!