Best ! www.lataifas.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis

Va place ?

Dragut
11
31%
Asa si asa...
8
23%
Porcarie...
16
46%

Voturi totale: 35

bLuEsHiFt
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de bLuEsHiFt »

Le are cu MODificarile foarte mult ;) --> http://www.phpBB2.de
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Nu stu ce sa zic pentru ca mie imi incape pe 1024 x 768 ... Nu prea inteleg cum de tie nu-ti incape (poate ai vrut sa zici 800 x 600 ca altfel nu-mi pot explica .. )
PS: Blueshift... Asa e .. e luat de pe phpbb.de .. :oops: .. si personalizat .. Mi-a placut phpbb2 plus si .. m-am gandit sa-l iau .. oricum este super modificat blueshift, in caz ca observi coloanele sunt reduse .. imagini la fiecare forum , logo personalizat, si multe altele .. :) .. Have FUN !
bLuEsHiFt
Utilizator înregistrat

Mesaj de bLuEsHiFt »

Am intele xXx. Oricum. Imaginile la fiecare forum se pot pune atunci cand faci forumul, logo-ul personalizat e si mai usor.
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

:D :D :D

xXx...ai fost surprins...si mai ziceau astia ca esty tare la MOD-at...pana si eu incepusem sa cred asta si sa te felicit chiar! mi-am revenit repede...oricum...e destul de incalcit acu' ca ma uit mai bine...il prefer mai "clean" ca de ex: www.romanian-forum.com/index.php unde nu e inca multa lume (inca nu m-am chinuit cu publicitatea) ca nu am inca timp sa termin template-ul asa cum vreau eu...
oricum...good job cu template-ul..arata bine...dar nu se poate numi MOD...parerea mea!
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

DANITE scrie::D :D :D

xXx...ai fost surprins...si mai ziceau astia ca esty tare la MOD-at...pana si eu incepusem sa cred asta si sa te felicit chiar! mi-am revenit repede...oricum...e destul de incalcit acu' ca ma uit mai bine...il prefer mai "clean" ca de ex: www.romanian-forum.com/forum/index.php unde nu e inca multa lume (inca nu m-am chinuit cu publicitatea) ca nu am inca timp sa termin template-ul asa cum vreau eu...
oricum...good job cu template-ul..arata bine...dar nu se poate numi MOD...parerea mea!
ce webmaster sunt...am gresit si linku'...nu avetzi emoticonu' ala cu "i am stupid"? :)
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Cu cea mai mare placere va fac si voua forumuri .. modificate manual chiar de mine .. Cu toate ca se pierde destul de mult timp .. mare chestie nu e .. sa faci niste tabele in SQL si sa inlocuiesti , adaugi , stergi texte.. Nu inteleg care e chestia ca dak bagi 10000000000... moduri ejti cel mai tare..
LINUXEL
Utilizator înregistrat

Mesaj de LINUXEL »

fain forum.

succes.
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Danite puteai sa pui domeniu asta ca e liber: Roforum.ro\.com\.net etc.
PS: Mersi linuxel
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

xXx scrie:Danite puteai sa pui domeniu asta ca e liber: Roforum.ro\.com\.net etc.
PS: Mersi linuxel
mda...pe undeva ai dreptate...
lipsa de inspiratie...deh!
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

De ce sa puna domeniu roforum.ro ?? "ro" si apoi "forum" si apoi iar "ro" - asta cred ca se numeste lipsa de imaginatie , nu imaginatie.
Închis

Înapoi la “Forumuri”