multiple_ranks
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- PKK
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: multiple_ranks
am sters,da-mi te rog un PM cu ID ca e mai usor de comunicat pe mess decat pe forum.Multumesc
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Imi pare rau. Nu imi dau ID este impotriva regulilor forumului. Eu zic sa iei la mana toate fisierele din template.
Uite cum se vede la mine
http://postimage.org/image/iji8m03wb/
Eu nu am mai instalat modurile respective, dar deformarea sablonului nu tine de asa ceva
Uite cum se vede la mine
http://postimage.org/image/iji8m03wb/
Eu nu am mai instalat modurile respective, dar deformarea sablonului nu tine de asa ceva
- PKK
- Utilizator înregistrat
Eu cand pun rank-urile imi deformeaza forumu(rankurile 2-9),cand las rank-ul(rank-ul 1) de la forum merge perfect.
-
- Utilizator înregistrat
Am mai adus o modificare fisierului. Incearca-l si pe asta, am scos tag-urile alea care creau randuri si coloane, apoi curata cache. Daca nu vrea, vezi dimensiunile imaginilor rangurilor noi, sa fie identice ca dimensiune cu rangul 1
http://www.girlshare.ro/2900432.7
http://www.girlshare.ro/2900432.7
- PKK
- Utilizator înregistrat
Inainte sa incerc modificarea ta am descoperit o faza tare,am schimbat tema,am modificat viewtopic_body pentru mod si uite cum arata http://postimage.org/image/yl8jvehyx/
Conculuzie:nu este din tema
Oare deunde vine aceasta problema?
Conculuzie:nu este din tema
Oare deunde vine aceasta problema?
-
- Utilizator înregistrat
Incearca sa refaci si includes/functions_display.php
- PKK
- Utilizator înregistrat
O mers fisierul tau pana trebuie sa mai adaug rank-uri in forum/images/ranks .
Nu imi citeste rank-urile din PA,eu am 10 rank-uri in forum/images/ranks si in PA imi citeste doar 2,sunt de cand am instalat forum.Am sters toate rank-urile din forum/images/ranks si tot astea 2 au ramas dar cand le active nu imi arat nici un rank.
Nu imi citeste rank-urile din PA,eu am 10 rank-uri in forum/images/ranks si in PA imi citeste doar 2,sunt de cand am instalat forum.Am sters toate rank-urile din forum/images/ranks si tot astea 2 au ramas dar cand le active nu imi arat nici un rank.
-
- Utilizator înregistrat
Nu am instalat acest MOD insa intuitia imi spune ca ce ai tu in images/ranks sunt asociate la rank1.
Adica cele din pagina Utilizatori si grupuri-Administrare ranguri pe care le adaugi manual. In aceasta pagina se seteaza rangurile obisnuite, cele pe care le-ai fi avut pana la instalarea modificarii.
Dupa amiaza poate am timp sa arunc un ochi pe script sa iti spun de unde se configureaza si unde se pun imaginile pentru rangurile suplimentare. Poti incerca si tu pana atunci. Ai un server de teste? Ti-ai facut un backup la baza de date si la fisierele forumului inainte de modificare? Ca sa poti administra un forum, pe care sa nu il tii offline sau cu bug-uri trebuie sa ai asa ceva
Adica cele din pagina Utilizatori si grupuri-Administrare ranguri pe care le adaugi manual. In aceasta pagina se seteaza rangurile obisnuite, cele pe care le-ai fi avut pana la instalarea modificarii.
Dupa amiaza poate am timp sa arunc un ochi pe script sa iti spun de unde se configureaza si unde se pun imaginile pentru rangurile suplimentare. Poti incerca si tu pana atunci. Ai un server de teste? Ti-ai facut un backup la baza de date si la fisierele forumului inainte de modificare? Ca sa poti administra un forum, pe care sa nu il tii offline sau cu bug-uri trebuie sa ai asa ceva
- PKK
- Utilizator înregistrat
O sa mearga rank-urile daca reinstalez phpbb?ca am pus team originala fara modificari si tot nu merge
-
- Utilizator înregistrat
Nu vor merge. Reinstalarea phpbb presupune sa pui fisierele originale, deci vei pierde modificarile facute la instalarea MOD-urilor. Schimbarea temei are acelasi efect.