Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
XHost.ro ofera trimitere email din 25 Martie
Din 24 Martie, 2005 XHost.ro permite trimiterea de emailuri in limita de 50 / zi. Detalii se gasesc pe forumul de suport http://forum.xhost.ro/viewtopic.php?t=198
- Gioni
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
bogdan scrie:sparkle ne-a informat ca lx.ro a fost temporar inchis de eBay...pt atacuri de pe lx.

Eu mi-am cumparat "domeniu.ro" si l-am pus gratuit la ei mi sa parut "beton" oferta.
Poate cineva sa-mi spuna cam care ar fi strategia de dezvoltare la lx.ro?
Este anevoioasa mutarea de pe un host pe altul?
Asta in cazul in care va fi inchis din nou!
- xXx
- Utilizator înregistrat
Gioni iti recomand mxhost.ro .. chiar dak dai vreo 3 euro lunar .. ai o viteza foarte buna , non-stop ..200 mb .. si trafic .. 25 gb ...
Iar treaba cu mutarea de pe un host pe altul e foarte simpla si .. mai multe informatii:
Aici
Iar treaba cu mutarea de pe un host pe altul e foarte simpla si .. mai multe informatii:
Aici
- Gioni
- Utilizator înregistrat
xXx multumesc pentru recomandare.
Ma refeream la perioada de down-time.Redirectari,rutari,cerere lx.ro,cerere la xhost.ro,cerere la RNC.Chestii de genul asta fiind vorba de un domeniu inregistrat la RNC.
Scuze.... Ca nu am vorbit cu toti dintii.Gioni scrie:Este anevoioasa mutarea de pe un host pe altul?
Ma refeream la perioada de down-time.Redirectari,rutari,cerere lx.ro,cerere la xhost.ro,cerere la RNC.Chestii de genul asta fiind vorba de un domeniu inregistrat la RNC.
Mi-am luat un host platit destul de ieftin, insa server-ul/ele nu sunt in ro si se misca destul de greu ptr ce as vrea eu sa pun pe el.
Aveti idee de cineva care hosteaza si server-ul/ele este/sunt in romania?
Si daca au si o oferta. Sau daca cineva se declara multumit de ceea ce i s-a oferit.
va multumesc
tt
Si daca au si o oferta. Sau daca cineva se declara multumit de ceea ce i s-a oferit.
va multumesc
tt
- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
Ce nu ai inteles? vreau ca hostarea sa fie pe un server in romania, vreau si oferta de poreturi si daca exista si o parere a celor care folosesc asa ceva.tete scrie:
va multumesc
tt
simplu.