lx.ro
- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Posibila rezlvare PHP5 la lx.ro sau... pe unde o mai fi aceeasi problema
1.- upgrade la ultima versiune 2.0.17 (nu uitati de back-up la baza de date si fisierele originale de pe server).
-downloadati de
A I C I arhiva "changed files only". Va recomand arhivele oficiale de la www.phpbb.com si nu alte surse, de exemplu, sourceforge.
- dezarhivati-o intr-un director si alegeti fisierul corespunzator versiunii dvs. (aveam 2.0.6, deci am ales 2.0.6_to2.0.17.zip.)
- toate fisiere continute in respectiva arhiva se vor copia peste fisierele originale de pe lx.ro. se pot supra-scrie, pur si simplu
Odata up-gradate fisierele, sa extindem schema bazei.
- deschideti in browser fisierul ww.numesiteultau.lx.ro/install/update_to_lastest.php care va face totul automat.
-ultima versiune instalata.
-nu uitati sa stergeti directoarele install si contrib! -oricum va va reaminti si install-erul dar e bine sa zic
Chiar si cu upgrade-ul facut, forumul tot nu merge pe lx.ro daca nu efectuam si urmatoarele modificari
In fisierul in posting.php:
se va schimba cu
In fisierul in includes/functions_search.php:
se va schimba cu:
Si pentru ca nici search nu merge in unele cazuri iata modificarea:
In fisierul search.php :
se modifica cu:
Mentiune:
Am facut toate astea testandu-le , sa zic asa, "pe pielea mea". Pot spune ca functioneaza insa eu le-am aplicat si folosit la un forum fara moduri instalate si chiar nu pot garanta nimenui ca modificarile aplicate si sugerate de mine sunt bugg free; nu sunt un coder profesonist asa incat nu pretind ca este ceva perfect si ca ceea ce tocmai am spus este perfect si universal valabil.
Cei care vor intampina greutati sau vor gasi erori , cel mai simplu sa posteze aici; eu doar am facut o sugestie pentru o posibila rezolvare care, pe forumul meu, cel putin , funtioneaza.
1.- upgrade la ultima versiune 2.0.17 (nu uitati de back-up la baza de date si fisierele originale de pe server).
-downloadati de

- dezarhivati-o intr-un director si alegeti fisierul corespunzator versiunii dvs. (aveam 2.0.6, deci am ales 2.0.6_to2.0.17.zip.)
- toate fisiere continute in respectiva arhiva se vor copia peste fisierele originale de pe lx.ro. se pot supra-scrie, pur si simplu
Odata up-gradate fisierele, sa extindem schema bazei.
- deschideti in browser fisierul ww.numesiteultau.lx.ro/install/update_to_lastest.php care va face totul automat.
-ultima versiune instalata.
-nu uitati sa stergeti directoarele install si contrib! -oricum va va reaminti si install-erul dar e bine sa zic

Chiar si cu upgrade-ul facut, forumul tot nu merge pe lx.ro daca nu efectuam si urmatoarele modificari
In fisierul in posting.php:
Cod: Selectaţi tot
submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length);
$var1 = str_replace("\'", "''", $username);
$var2 = str_replace("\'", "''", $subject);
$var3 = str_replace("\'", "''", $message);
$var4 = str_replace("\'", "''", $poll_title);
submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, $var1, $var2, $var3, $var4, $poll_options, $poll_length, $was_a_draft, $save_as_draft);
$search_raw_words['text'] = split_words(clean_words('post', $post_text, $stopword_array, $synonym_array));
$search_raw_words['title'] = split_words(clean_words('post', $post_title, $stopword_array, $synonym_array));
$var1 = 'post';
$var2 = clean_words($var1, $post_text, $stopword_array, $synonym_array);
$var3 = clean_words($var1, $post_title, $stopword_array, $synonym_array);
$search_raw_words['text'] = split_words($var2);
$search_raw_words['title'] = split_words($var3);
In fisierul search.php :
$split_search = ( !strstr($multibyte_charset, $lang['ENCODING']) ) ? split_words(clean_words('search', stripslashes($search_keywords), $stopword_array, $synonym_array), 'search') : split(' ', $search_keywords);
$search_keywords = stripslashes($search_keywords);
$clean_words = clean_words('search', $search_keywords, $stopword_array, $synonym_array);
$split_search = split_words($clean_words, 'search');
unset($clean_words);
Am facut toate astea testandu-le , sa zic asa, "pe pielea mea". Pot spune ca functioneaza insa eu le-am aplicat si folosit la un forum fara moduri instalate si chiar nu pot garanta nimenui ca modificarile aplicate si sugerate de mine sunt bugg free; nu sunt un coder profesonist asa incat nu pretind ca este ceva perfect si ca ceea ce tocmai am spus este perfect si universal valabil.
Cei care vor intampina greutati sau vor gasi erori , cel mai simplu sa posteze aici; eu doar am facut o sugestie pentru o posibila rezolvare care, pe forumul meu, cel putin , funtioneaza.
- MunteniaTeam
- Utilizator înregistrat
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
restaurare reusita
Mi-am facut back-up total la baza de date,am reinstalat forumul,restore al bazei de date cu succes.....pot posta,pot face totul....dar cand vreau sa intru in panoul administratorului......surpriza.......The page cannot be displayed Stie cineva?
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Exact acelasi lucru mi-l zice si mie!
Probabil ca vina este a noastra, nu a programului...
___
later edit: Am descoperit probabil rezolvarea. Ma asteptam ca sa fie ceva de genul http://nume.domeniu.ro/forum/index.php dar de fapt este http://nume.domeniu.ro/phpBB2/index.php . De ce? Pentru ca eu am vrut sa pot accesa forumul prin ....ro/forum Sper ca am fost destul de clar.

___
later edit: Am descoperit probabil rezolvarea. Ma asteptam ca sa fie ceva de genul http://nume.domeniu.ro/forum/index.php dar de fapt este http://nume.domeniu.ro/phpBB2/index.php . De ce? Pentru ca eu am vrut sa pot accesa forumul prin ....ro/forum Sper ca am fost destul de clar.

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: restaurare reusita
verifica existenta tuturor fisierelor din directorul adminpushtyu scrie:Mi-am facut back-up total la baza de date,am reinstalat forumul,restore al bazei de date cu succes.....pot posta,pot face totul....dar cand vreau sa intru in panoul administratorului......surpriza.......The page cannot be displayed Stie cineva?

- pushtyu
- Utilizator înregistrat
wow.......nu se poate loga nimeni nu numai eu,nici nu se pot inregistra
arata aceeasi problema ptr mai multe detalii http://www.worldhub.lx.ro/forum1/ si incercati sa va inregistrati .plz help me