Octaviansan Forums
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
corect...no ofence in Romania exista doar unul Romanian phpBB online community ...daca chiar vrei sa faci forumul util pentru fanii phpbb-ului poti sa treci phpbb suport neoficial .....asa furi drepturiile de autor a phpbb.ro cum s-ar zice....sper ca intelegi acesti admini si mozi au depus putin mai mult efort pentru acest suport ...si se vede nu?
HTCGuide.net (forum)
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
Nu am de gand sa ma cert cu tine. Sa fim seriosi, nu-mi pun mintea cu toti neispravitii care asculta "fifti sent" si se cred "ghengsta'". Vreau doar sa-ti spun ca tot loser esti, ca intotdeauna si nu stii sa te comporti pe un forum. Eu nu am zis nimic nejustificat de tine, ci doar de forumul tau. Ca au fost critici, asta e , ce sa-i faci, doar nu voiai sa te laud ca ai copiat tutorialele de aici si le-ai pus acolo. Acum, ai facut intentionat aceeasi greseala pentru care ai primit doua avertismente si un ban pe un alt forum. Si poate ai putea sa-mi trimiti un mesaj privat in care sa-mi explici si mie de unde ai scos "The little T".Oricum, nu prea imi pasa mie de vorbele unui tanc care se crede "ghengsta". In caz ca nu ai observat, toti care au postat aici au fost, mai mult sau mai putin, de acord cu mine. Sa te vad acum, te iei si de ei? Cand vei avea o experienta mai mare de forumist, vei intelege ca nu ai atitudinea potrivita...sau poate nu.octaviansan scrie:iar domnule trash konoda mai bine zis The little T , mai lasa-ma !
Iti recomand sa citesti aici:
Cum să trataţi obrăzniciile
important este sa citesti si mai jos, la "Cum să nu vă purtaţi ca un loser".
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- roadiro
- Utilizator înregistrat
eu as profita de ocazia si as lucra pe localhost (chiar fara IP rutabil) si cand ar veni IP-ul respectiv, as trinti aici o frumusete de forum, sa ramana toti cu gura cascataoctaviansan scrie:aliniuz , acest forum pe care il am este ceva temporar findca vreau sa-mi instalez un forum phpbb pe localhost si imi trebuie ip rutabil , asa ca mai astept ! iar domnule trash konoda mai bine zis The little T , mai lasa-ma !

- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- evo_vii
- Utilizator înregistrat
hi hi
ce discutii aprinse
am observat o mie de greseli pe forum , iar pe cel din inainte ai facut numai tampenii
de aceea ai ramas si fara el ! acum tot pui la asta tot felul de lucruri care nu's ale tare ! daca nu mai vb cu trask inseamna ca nu mai vorbesti cu inca un grup de cam 5-10 persoane daca nu mai mult asa ca ..bye !

- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Hai lasati jigniiriile deoparte....nu e frumos sa "murdarim" acest forum cu asemenea mesaje...sa ne rezumam la enuntul topicului ...
HTCGuide.net (forum)
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
Octaviane se pare ca ai renuntat la phpbb suport ...e bine acum o sugestie sa nu i-ei in nume de rau...cum as face eu .Primele 7 categorii la tine le-as pune intr-un singur forum Administratie/Info unde ar veni categoriile Administratie si Info ...cam atat odata pe parcurs mai vin cu "acuzatiile mele"
...bafta la el

HTCGuide.net (forum)
- evo_vii
- Utilizator înregistrat
am o intrebare : de cate ori pe zi schimbi template-ul ?? ... mai e si partea "Gsite ofera acum web hosting gratuit/platit , click aici pentru a vedea preturile" rad pentru a 5-a oara ... e o tampenie !! ce naibii !! pe alte forumuri gasesti ajutor pe gratis si multi fac asta pe gratis si voi cereti bani ! nici macar nu o sa aiba aia incredere in voi ca nu prea ati lucrat in asa ceva !!
-
- Utilizator înregistrat
Face afaceri pe spatele altora,oricum nu e nimeni asa fraier sa-i plateasca lui.Octavian,tu stii ce inseamna web hosting?Mda..nu mai am cuvinte,esti prea PRAF,imi pare rau ca a trebuit sa zic asta.Si vad ca faci afaceri si cu phpBB,de paraca cineva iti plateste tie sa ii instalezi tu forumul in loc sa intre aici unde se explica atat de clar.
Tu nu stii cum sa mai faci bani?Macar daca ai gasi o metoda buna,nu de alta dar de faci de ras,te-ai facut demult..
Tu nu stii cum sa mai faci bani?Macar daca ai gasi o metoda buna,nu de alta dar de faci de ras,te-ai facut demult..