.:: Hacking Games ::.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
alinutz are dreptate...si pana la urma..fac pe propie raspundere...nu suntem noi mai presus sa judecam pe altii asa ca reveniti la primul enunt sau inchideti topicul
HTCGuide.net (forum)
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
doamne ce topic lung si enervant pe baza impertinentei unui copil... nu-i mai ziceti ce pateste si ce face si ce zice etc... ca va chinuiti sa-i explicati tot felu de chestii si el va da niste raspunsuri... si oricum e un forum care nu are nimic interesant... parerea mea...no sa devina o comunitate warez.
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: .:: Hacking Games ::.
se pare ca aceasta arie a ajuns locul unde orice user isi face reclama forumurului .Tz4Bu scrie:Este forumul meu ... phpbb3 beta 1 www.aheadd.evonet.ro .. am pus acolo programe , jocuri , filme , hack`uri , puteti invatza sa faceti servere de mu , cs , lineage 2 , wow .. voi mai face modificari dar inca nu mam familiarizat cu phpbb3 .. va astept pe forum
Ori acesta nu este nici un forum deosebit intrucat este un simplu forum phpbb 3.0 beta . Din partea mea nu poti primi decat felicitari pentru instalarea forumului si sugestia sa schimbi tema de discutie a forumului in una cat de cat legala .phpbb.ro scrie:Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Nu vad rostul continuarii topicului...really. Nu stiu daca 10 persoane de pe tot forumul ala sunt personae care au intrat sa posteze din propria initiativa sau sa se inregistreze.
Mai multi sunt oameni din lista lui de mess....care poate au varste cuprinse intre 10...16 ani. Si sincer nu stiu de ce zici ca o sa ai si moduri dar dupa ce te familiarizezi cu phpBB3. Ce intelegi tu prin familiarizare si ce legatura are ca sti sa faci un topic sau sa stergi alte mesaje cu MOD's?
Mai multi sunt oameni din lista lui de mess....care poate au varste cuprinse intre 10...16 ani. Si sincer nu stiu de ce zici ca o sa ai si moduri dar dupa ce te familiarizezi cu phpBB3. Ce intelegi tu prin familiarizare si ce legatura are ca sti sa faci un topic sau sa stergi alte mesaje cu MOD's?
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
si chiar daca ar fi de la mark sau altcineva de pe forum, tot ilegal este sa tii rahaturile alea acolo.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>