tuningarena.com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Scrie răspuns
RoVeX
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de RoVeX »

astept si eu niste pareri/propuneri/reclamatii pentru forum daca vrea careva sa zica :D
mefisto
Utilizator înregistrat

Mesaj de mefisto »

Cod: Selectaţi tot

Warning: unlink(./cache/last_visit_1_2.00.dat) [function.unlink]: No such file or directory in /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php on line 36

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php on line 260

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php on line 261

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/page_header.php on line 757

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/page_header.php on line 759

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/page_header.php on line 760
Astea le`am gasit pe index rezolva
RoVeX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RoVeX »

ciudat... nu am mai dat de asa ceva pana acum... Acum am intampinat o mare eroare, sau daca pot sa ii zic asa. Nu mai imi merge sa intru pe contul meu de Admin, imi spune ca userl sau parola sunt gresite, dar nu sunt, sunt corecte. Am dat "ai uitat parola" am primit parola am activat-o dar tot nu imi merge contul. Ce as putea face sa il pot recupera?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Ruleaza MODul Auto Cookies .
RoVeX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RoVeX »

am facut cu auto cookies.. dar mai am vreo sansa ca sa imi mearga din nou acel cont?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

RoVeX scrie:am facut cu auto cookies.. dar mai am vreo sansa ca sa imi mearga din nou acel cont?
Evident. Ai incercat sa te loghezi de pe alt calculator ? Ai incercat sa-ti faci alt cont si sa te loghezi cu el ?

Daca zici ca ai rulat Auto Cookies si merge sa te loghezi de pe alt calculator atunci e de la tine , atunci problema nu tine de sistemul propriu-zis phpBB .

Daca problema merge sa te loghezi cu, contul nou irnegistrat atunci asigura-te de faptul ca nu ai contul banat sau ceva restrictii cu privire la autentificarea ca admin pe forumul respectiv .
RoVeX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RoVeX »

Acum am alt cont pe acelasi forum ca admin care imi merge, dar cel vechi nu mai merge.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

RoVeX scrie:Acum am alt cont pe acelasi forum ca admin care imi merge, dar cel vechi nu mai merge.
Inseamna ca alti admini de pe forum ti-au restrictionat accesul .

Incearca metoda nascocita de Starfoxtj, Admin toolkit .
RoVeX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RoVeX »

nu cred ca este de la admin, cred ca e din cauza mea ca am umblat pe la acont si nush ce am dat pe acolo dar am dat incat sa il stric fara sa vreau, se mai intampla si asa ceva. Pana la urma sper sa nu se mai intample, deocamdata imi mere alt cont cu Admin asa ca sunt multumit cat de cat. :) daca se mai intampla o sa mor si o sa incerc tot ce se paote pentru a reface.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

RoVeX scrie:nu cred ca este de la admin, cred ca e din cauza mea ca am umblat pe la acont si nush ce am dat pe acolo dar am dat incat sa il stric fara sa vreau, se mai intampla si asa ceva. Pana la urma sper sa nu se mai intample, deocamdata imi mere alt cont cu Admin asa ca sunt multumit cat de cat. :) daca se mai intampla o sa mor si o sa incerc tot ce se paote pentru a reface.
De acum intreaba inainte sa faci ceva de genul asta .

Oricine invata din greseli . Numai bine !
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”