tuningarena.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mefisto
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cod: Selectaţi tot
Warning: unlink(./cache/last_visit_1_2.00.dat) [function.unlink]: No such file or directory in /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php on line 36
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php on line 260
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php on line 261
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/page_header.php on line 757
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/page_header.php on line 759
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rosca/public_html/forum/includes/sessions.php:36) in /home/rosca/public_html/forum/includes/page_header.php on line 760
- RoVeX
- Utilizator înregistrat
ciudat... nu am mai dat de asa ceva pana acum... Acum am intampinat o mare eroare, sau daca pot sa ii zic asa. Nu mai imi merge sa intru pe contul meu de Admin, imi spune ca userl sau parola sunt gresite, dar nu sunt, sunt corecte. Am dat "ai uitat parola" am primit parola am activat-o dar tot nu imi merge contul. Ce as putea face sa il pot recupera?
- Aliniuz
- Fost coleg
Evident. Ai incercat sa te loghezi de pe alt calculator ? Ai incercat sa-ti faci alt cont si sa te loghezi cu el ?RoVeX scrie:am facut cu auto cookies.. dar mai am vreo sansa ca sa imi mearga din nou acel cont?
Daca zici ca ai rulat Auto Cookies si merge sa te loghezi de pe alt calculator atunci e de la tine , atunci problema nu tine de sistemul propriu-zis phpBB .
Daca problema merge sa te loghezi cu, contul nou irnegistrat atunci asigura-te de faptul ca nu ai contul banat sau ceva restrictii cu privire la autentificarea ca admin pe forumul respectiv .
- Aliniuz
- Fost coleg
Inseamna ca alti admini de pe forum ti-au restrictionat accesul .RoVeX scrie:Acum am alt cont pe acelasi forum ca admin care imi merge, dar cel vechi nu mai merge.
Incearca metoda nascocita de Starfoxtj, Admin toolkit .
- RoVeX
- Utilizator înregistrat
nu cred ca este de la admin, cred ca e din cauza mea ca am umblat pe la acont si nush ce am dat pe acolo dar am dat incat sa il stric fara sa vreau, se mai intampla si asa ceva. Pana la urma sper sa nu se mai intample, deocamdata imi mere alt cont cu Admin asa ca sunt multumit cat de cat.
daca se mai intampla o sa mor si o sa incerc tot ce se paote pentru a reface.

- Aliniuz
- Fost coleg
De acum intreaba inainte sa faci ceva de genul asta .RoVeX scrie:nu cred ca este de la admin, cred ca e din cauza mea ca am umblat pe la acont si nush ce am dat pe acolo dar am dat incat sa il stric fara sa vreau, se mai intampla si asa ceva. Pana la urma sper sa nu se mai intample, deocamdata imi mere alt cont cu Admin asa ca sunt multumit cat de cat.daca se mai intampla o sa mor si o sa incerc tot ce se paote pentru a reface.
Oricine invata din greseli . Numai bine !