Cel mai popular forum

Concurs phpbb.ro, 23 octombrie - 7 decembrie 2006.

Ce forum va place?

Chestionarul s-a închis pe data de 12-Dec-2006, 11:26:57

http://www.GalatiForum.com
28
52%
http://www.michaeljackson.ro/board/portal.php
4
7%
www.pcforum.ro
20
37%
www.roadiro.ro
2
4%
www.vrtuning.lx.ro
0
Niciun vot

Voturi totale: 54

FREE
Utilizator înregistrat

Mesaj de FREE »

bah seelview ce ai impotriva faptului ca imi place mai mult galati forumu decat siteul ala al tau ? e VARZA.... :D :D :D VARZA nuj cum pot sp uni ca e mijto! fatza de GalatiForum e :lol: ;)
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

FREE, nu cred ca ai ales cea mai buna optiune sa-ti exprimi parerea. Nu te vad prea bine daca o sa continui asa.
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Acum seelview nu trebuie sa te panichezi , intrucat fiecare are stilul sau de apreciere ( mai mult sau mai putin precis ) .

Aceasta faza a concursului nu se refera neaparat la design-ul forumului, ci la informatia in sine , la popularitatea acestuia . Probabil daca ar fi fost la design, voturile ar fi fost cu totul altele (in avantajul tau) .

Pacat insa ca unii judeca forumurile in acest concurs dupa design ...
FREE scrie:bah seelview ce ai impotriva faptului ca imi place mai mult galati forumu decat siteul ala al tau ? e VARZA.... :D :D :D VARZA nuj cum pot sp uni ca e mijto! fatza de GalatiForum e :lol: ;)
Permite-mi sa te contrazic , pcforum e un forum care , dupa parerea mea , are cel mai modern design din forumurile care se intrec in acest chestionar .

Te-ai starnit cam repede insa ! :D
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

aliniuz....nota 10 frate, dar esti intrecut la grafica de pcforum, cariuia ii dau un 11 si nota 12 mihaeljackson.ro, are multe moduri instalate si un template care imi merge la inima.

am votat dupa lookul forumului nu dupa popularitate, in fond popular poate sa fie orice forum dar sa arate bine numai 3 sunt.
Aldomoro
Nou venit

Mesaj de Aldomoro »

seelview poate oi fi intrecut tu glati forum la design
dar... la toate celalte categorii esti cam depasit

Nu te mai enerva ca nu are sens ... pentru mine tot galati forum ii mai tare :twisted:

I`Love GALATI-FORUM
Valerica
Utilizator înregistrat

Mesaj de Valerica »

muzica era doar un exemplu banal , ideea era ca GalatiForum e arhicomplet , informatia e cu mult depasita fata de a ta ... gasesc tot ce vreau acolo , sicner . bravo tie ca ai aspect nu stiu cum insa ... cam scartie "ajutorul propriu-zis" .
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

You noob, nu m-am enervat, doar am spus ce aveam de comentat la mesajele voastre.
Si pcforum este un site cu tema: PC-urile... normal k nu vom avea alte informatii (sau cum le ziceti voi) pe care le gasiti acolo, si acolo nu veti gasi ce gasiti la noi.
@ Adolmo in special: am scris mai sus, nu pt ca m-am enervat ci pentru ca toti au adus argumente copilaresti de-a dreptul... cum ai facut-o si tu... "la celelalte categorii esti cam depasit". Nu ai dat nici un exemplu, nu ai facut nici o comparatie. Mai bine nu scrieti decat sa scrieti prostii.
Si sa ma bati daca am inteles ce ai vrut sa zici cu "ajutorul propriu-zis"

Asta a fost si ultimul mesaj de aici, k m-am saturat de toate copilariile astea si de argumentele voastre groaznice.
Ultima oară modificat 12-Dec-2006, 23:24:53 de către seelview, modificat de 3 ori în total.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
gaby
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de gaby »

intr-adevar forumul lui seelview este mai aratos ca sa zic asa, dar tot galati forum este mai complex si mai bine aranjat.
deci votati cu galati forum :P
Forum de Asistenta IT gratuita.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

FREE, mai usor cu duritatile si revino la un limbaj decent.
ImPuScAtOrUl
Utilizator înregistrat

Mesaj de ImPuScAtOrUl »

seelview recunosc ca PC Forum arata super tare ! cred ca e cel mai "aratos" forum din Romania ! Pt. asta te apreciez ! Dar sincer nu prea ma intereseaza forumul ala, nici nu m`a interesat sa fac parte din el....ca daca ma interesa acum eram pe forum ;) daca te`am jignit cu ceva imi cer mii de scuze !
oricum se "vede" din limbajul tau ca iti e un pic cam ciuda ca o sa castige Galati Forum ! io ti`am spus, forumul tau imi place ca design......cat despre partea cu modurile, mi`a spus si "nenea adminu`" dar am si vazut ! Galati Forum e un forum pt toate varstele, in schimb la al tau trebuie sa ai un pic de cunostinte in calculatoare....si forumul tau are multe moduri instalate si totusi nu imi da nici o eroare ( asa din vizita si un ochi aruncat peste el ). Bafta in continuare cu Portalul si cu Forumul ! Pace !
Închis

Înapoi la “Concurs 2006”