CrackerTracker Professional
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
Re: ...
Vezi primul mesaj din acest topic, am testat cu variabilele adaugate pana acum si nu apare avertismentul de la CT.
Nu vad nicio eroare la tine in header.HeLLioN scrie:Celelalte probleme : Rezolvate , acuma mai ramen eroarea aia din header .... ms mult

- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
Cod: Selectaţi tot
<embed height="322" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.studioimmigrazione.it/videoweb/007/ro/screen.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="322" quality="best" play="true">

am incercat sa bag codul asta .. care este un filmat ...gen youtube .. sau altele ... la preview se vede ok dar cand dau submit ctracker intra in actiune

Ultima oară modificat 20-Feb-2007, 01:54:56 de către HeLLioN, modificat 1 dată în total.
Un Nimeni Celebru ...
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
Sigur raspunsul tau nu ma ajutat cu nimica ... cat despre double posting .. a fost o greseala ... nu vazusem ca eu sunt cel care a scris ultimul mesaj
nu te preocupa ca sunt constient de regula asta ... nu am mai avut nimica de facut dupa ce am dat "raspunde" 
LAST EDIT : Cum dezactivez de tot sau sa il dezinstalez ctrackerul asta ? va rog fiti amabil si spuneti-mi ....

LAST EDIT : Cum dezactivez de tot sau sa il dezinstalez ctrackerul asta ? va rog fiti amabil si spuneti-mi ....
Un Nimeni Celebru ...
- Aliniuz
- Fost coleg
De ce l-ai dezinstala ? E un sistem de securitate cu foarte multe facilitati si bine pus la punct de catre diversi programatori PHP avansat . Cu acest MOD forumul tau nu va fi pus niciodata jos de hackeri .
Cat despre problema ta, vezi primul mesajul din acest topic . Rezolvarea e foarte simpla, trebuie doar sa iei ca exemplu ce scrie acolo .
Cat despre problema ta, vezi primul mesajul din acest topic . Rezolvarea e foarte simpla, trebuie doar sa iei ca exemplu ce scrie acolo .
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
Deci ... nu are rost e prea greu ... si naspa la fiecare post sau ce fac ... imi da eroarea asta ... daca acuma incerc sa deschid un topic nou imi da eroare ... bag ce ati zis voi .. merge pe urma deschid un alt post diferit iara imi da.. nu are rost pe riscul meu scot ctracker va rog ziceti-mi cum sa il dezactivez DE TOT sau chiar dezinstalat Va Multumesc !
Un Nimeni Celebru ...
-
Ia MODul respectiv de la http://www.cback.de/cback_software/phpbb2mods.php si urmeaza pasii invers fata de instalare.HeLLioN scrie:Deci ... nu are rost e prea greu ... si naspa la fiecare post sau ce fac ... imi da eroarea asta ... daca acuma incerc sa deschid un topic nou imi da eroare ... bag ce ati zis voi .. merge pe urma deschid un alt post diferit iara imi da.. nu are rost pe riscul meu scot ctracker va rog ziceti-mi cum sa il dezactivez DE TOT sau chiar dezinstalat Va Multumesc !
Dar cred ca mai usor e sa ne zici ce faci exact cand iti apare atentionarea CT si noi sa-l customizam.