PhotoShop romanian forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca nu-ti este de ajutor, spune-mi te rog, CAND AI DAT DE "NET" CA CALCULATOR MAMICA TA NU TE-A INVATAT SA Guugalizezi anumte informatii de care ai nevoie inainte sa intrebi ?
A, si inca un lucru, nu-mi spune ca ai cautat si ai gasit ca te cred deja.
A, si inca un lucru, nu-mi spune ca ai cautat si ai gasit ca te cred deja.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tu chiar vrei sa iti spun toata povestea mea.....ok dadca te simti tu mai fericit ti-o spun, pe scurt.......
Eu stau de aproape 5 ani in Portugalia, fac scoala aici, eu zic ca e normal sa mai uite lumea, toata ziua vorbesc portugheza, romaneste nu prea vorbesc, mai rar, iar de scris romaneste, numai pe forumurile romanesti.....whatever.. nu trebuie sa dau explicati nimanui, dar ma deranjeaza oamnei astia...
Hai sa ne oprim si sa ne vorbim despre chesti mai serioase...
Eu stau de aproape 5 ani in Portugalia, fac scoala aici, eu zic ca e normal sa mai uite lumea, toata ziua vorbesc portugheza, romaneste nu prea vorbesc, mai rar, iar de scris romaneste, numai pe forumurile romanesti.....whatever.. nu trebuie sa dau explicati nimanui, dar ma deranjeaza oamnei astia...
Hai sa ne oprim si sa ne vorbim despre chesti mai serioase...