Phpbb Extra By Aliniuz ?
- Perfu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
se vede ce minte copil minor ai mai catancha , ai scapat de la camin si ai venit si tu pe aicea ? sau care este faza , dute tare la tine la tzara , ca maine dai la sapaCaTaNhA scrie:Sa stii ca esti major si raspunzi de faptele si vorbele tale. Crezi ca nu as avea tupeu sa te dau in judecata ? mai gandeste-te odata, stim unde stai)

-
- Utilizator înregistrat
Perfu, pacat ca nu pot sa te injur, dar te-as baga in origini. Sa o iau pe cale pasnica: cand acuzi pe cineva, adu si niste argumente. Asa zic si eu ca poti sa mergi la preselectia pentru actorul principal in viitorul film "The Stupidest Man Ever". L-a copiat? Bravo lui. Tu nu ai fi in stare nici macar atat sa faci. Daca te crezi destept, ne poti lasa. Noi suntem foarte prosti, furam, nu stim sa instalat moduri, nu stim sa facem nimic. Daca tu esti destept, pleaca pe phpbb.com, poate acolo te vei simti mai bine. Ai scris intr-un post ca ii poti fi tata unuia dintre utilizatori. Poate daca ai fi fost copil precoce si ai fi trecut prin pubertate pe la varsta de 2 ani. Dupa felul cum scri, mai mult de 15 ani nu iti dau. Presupun ca acum ai venit din oras, de la o bere cu cocalarii de printre blocuri, te-a parasit prietena si de nervi ca nu poti instala phpBB Extra, arunci cu rahat in aliniuz. Perfu, daca as avea sani si inca ceva, ti-as putea fi mama, catel, adidas, cuptor, masina de spalat. Iti doresc o seara buna si Condoleante. Amin
- Perfu
- Utilizator înregistrat
gata ultimul mesaj ca mie frica sa nu imi iau bataie de la voi , hai ciao vendetelor care nu stiti sa copiati frumos , invatati si voi sa va purtati cu cineva , numai suferiti de rangurile voastre ca nu se sperie nimenea , hai ciao copii si puteti sa inchideti acest topic minunat si plin de audienta speciala
- Perfu
- Utilizator înregistrat
deci credema man numai vb de condoleante te rog eu , am zis numai postati degeaba doar sa va faceti remarcati si voi , vam zis ca nu e frumos sa suferiti asa de urat ca nu este bine , dar hai noapte buna copilash vise placuteskeleton scrie:Perfu, pacat ca nu pot sa te injur, dar te-as baga in origini. Sa o iau pe cale pasnica: cand acuzi pe cineva, adu si niste argumente. Asa zic si eu ca poti sa mergi la preselectia pentru actorul principal in viitorul film "The Stupidest Man Ever". L-a copiat? Bravo lui. Tu nu ai fi in stare nici macar atat sa faci. Daca te crezi destept, ne poti lasa. Noi suntem foarte prosti, furam, nu stim sa instalat moduri, nu stim sa facem nimic. Daca tu esti destept, pleaca pe phpbb.com, poate acolo te vei simti mai bine. Ai scris intr-un post ca ii poti fi tata unuia dintre utilizatori. Poate daca ai fi fost copil precoce si ai fi trecut prin pubertate pe la varsta de 2 ani. Dupa felul cum scri, mai mult de 15 ani nu iti dau. Presupun ca acum ai venit din oras, de la o bere cu cocalarii de printre blocuri, te-a parasit prietena si de nervi ca nu poti instala phpBB Extra, arunci cu rahat in aliniuz. Perfu, daca as avea sani si inca ceva, ti-as putea fi mama, catel, adidas, cuptor, masina de spalat. Iti doresc o seara buna si Condoleante. Amin
-
- Utilizator înregistrat
Iti doresc o seara frumoasa, "domnule" Perfu. Sa nu uiti sa spui parintilor sa lase lumina aprinsa, ca ti-e frica de bau bau. Tu esti tipul persoanei care acuza, doar ca sa se afle in treaba. Cand vine partea cu demonstratul, te faci ca ploua. Te mai poftim pe la noi, dar cand ai ceva logic de zis si cu argumente. Si in incheiere, clasicul "sar-mana"
LE: Cati ani ai, tinere? Ca vad ca nu sti sa folosesti o cratima. Sau de la ce nivel (clasa) se invata folosirea cratimei? Vai de pana ta. Mai bine nu deschideai topicul, doar te-ai facut de rusine. Si imi place sa ma bag in seamana. Cand ma simt singur, ori ma caut pe google, ori scriu pe phpBB sa vad ca la unii le pasa de ce scriu. Multumesc tata
LE: Cati ani ai, tinere? Ca vad ca nu sti sa folosesti o cratima. Sau de la ce nivel (clasa) se invata folosirea cratimei? Vai de pana ta. Mai bine nu deschideai topicul, doar te-ai facut de rusine. Si imi place sa ma bag in seamana. Cand ma simt singur, ori ma caut pe google, ori scriu pe phpBB sa vad ca la unii le pasa de ce scriu. Multumesc tata