vai ce useri =))
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
suKaru de ce esti papagal si te iei dupa mine cu: End of story? Si pe mess ma tot contacta,imi dadea buzz,cum se instaleaza modul ala,cum se instaleaza aia,cs,chestii etc. E un egoist defapt,nu-i pasa de nimeni,sa fie sanatos. (SuKaru)
Pe bilo il stiu demult,e om care stie defapt ce vrea de la viata lui. Este un om calm,si fara fite ca multi altii,sincer si serios spun asta. Nu-mi place sa critic,dar cand vine vorba de, depasirea masurilor existentiale,nu exista cale de "disparitie" din asta,trebuie sa sustii pe cineva,sau propria opinie. Terminati!
Deasemenea,propun banarea a 2 - 3 useri de pe acest forum.
Pe bilo il stiu demult,e om care stie defapt ce vrea de la viata lui. Este un om calm,si fara fite ca multi altii,sincer si serios spun asta. Nu-mi place sa critic,dar cand vine vorba de, depasirea masurilor existentiale,nu exista cale de "disparitie" din asta,trebuie sa sustii pe cineva,sau propria opinie. Terminati!
Deasemenea,propun banarea a 2 - 3 useri de pe acest forum.
- SuKaRu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
Dar numai tu stii engleza ? Crezi ca eu sau altii nu au invatat ? Ce sa spun , spui si tu un cuvant in "engleza" iar daca spune cineva ca tien gata sari in sus !
Ultima oară modificat 09-Dec-2007, 00:43:33 de către SuKaRu, modificat 1 dată în total.
In curand!
- addYTzu
- Utilizator înregistrat
OMFG ! =)))))))))))))))))))CaTaNhA scrie:http://hi5.com/friend/96072029--Parvu--Profile-html profilul lui de hi5.
Din cate vad eu nu ai nici 12 ani.
Tipul e tare periculos :-S
- Tovarashii
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat