UnderSoundz.info - o comunitate cu ritm
-
- Nou venit
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
ok, am lamurit o problema, acuma back on topic.
Dupa cum ati observat site-ul a suferit modificari multe in ultima saptamana, in 9 zile am avut aproape 900 de vizitatori unici, dar activitate pe forum nu prea.
deocamdata lumea ne citeste si atat. oricine are idei, vrea sa contribuie la dezvoltarea comunitatii si a site-ului poate sa ia legatua cu mine sau cu senzo.
Dupa cum ati observat site-ul a suferit modificari multe in ultima saptamana, in 9 zile am avut aproape 900 de vizitatori unici, dar activitate pe forum nu prea.
deocamdata lumea ne citeste si atat. oricine are idei, vrea sa contribuie la dezvoltarea comunitatii si a site-ului poate sa ia legatua cu mine sau cu senzo.
geo
-
- Nou venit
OffTopic :
... oricum +1 post inutil semnat Spiridusu
OnTopic :
Hehe , era o gluma ... dar uite ca am dreptate intr-un felspiridusu_l1 scrie:Ma rezum la LOL![]()
De moduri ai auzit ?
![]()

... oricum +1 post inutil semnat Spiridusu
OnTopic :
... sau sa posteze aicimegeo scrie:oricine are idei, vrea sa contribuie la dezvoltarea comunitatii si a site-ului poate sa ia legatua cu mine sau cu senzo.
Ok am gresit am facut dublu post am primit ban nu de asta am fost revoltat ci doar pentru ca au trecut 20 zile nu doar 7 si banul meu nu disparea. Nu zice nimeni sa fii mereu pe forum fiecare le are pe alea lui : serviciu, treaba etc dar daca stii ca nu poti intra peste 7 zile sa-l si scoti nu ar fii ok sa nu mai dai ban? Parerea mea. Subiect incheiat multumesc ca mi-ai scos suspendarea ...
Daca aveti pareri, sugestii orice despre undersoundz.info va ascult.

Undersoundz - Implica-te in miscare ...
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
OffTopic : Hehe
:lol: daca citeai toata fraza intelegeai
am zis daca nu ai timp sa intri sa mai si scoti banul nu ar fii ok sa nu mai dai ban, asa daca faci dublu post gata esti banat permanent
, promit ca data viitoare iti desenez sa intelegi
OnTopic : Multumesc de aprecieri, shoutboxul ma gandesc serios sa-l dezactivez ... nu stiu mai gandim problema
Later Edit : Te rog frumos nu mai raspunde sa discutat destul pe langa subiect ... ms de intelegere.

OnTopic : Multumesc de aprecieri, shoutboxul ma gandesc serios sa-l dezactivez ... nu stiu mai gandim problema

Later Edit : Te rog frumos nu mai raspunde sa discutat destul pe langa subiect ... ms de intelegere.
Undersoundz - Implica-te in miscare ...
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ti-ai facut user si ai postat mai devreme de 20 de zile, puteai sa-mi dai e-mail sau MP, nu sa faci misto pe forum.senzo scrie:Ok am gresit am facut dublu post am primit ban nu de asta am fost revoltat ci doar pentru ca au trecut 20 zile nu doar 7 si banul meu nu disparea. Nu zice nimeni sa fii mereu pe forum fiecare le are pe alea lui : serviciu, treaba etc dar daca stii ca nu poti intra peste 7 zile sa-l si scoti nu ar fii ok sa nu mai dai ban? Parerea mea. Subiect incheiat multumesc ca mi-ai scos suspendarea ...
Nu am cum sa stiu dinainte ce o sa fac peste 7 zile... ca nu sunt Mama Omida. Si in plus mai sunt si altii pe aici care pot sa debaneze, nu numai eu. Uite o rezolvare: am instalat un MOD care scoate banurile automat cand expira intervalul respectiv. Te banez 7 zile sa vad daca merge.