UnderSoundz.info - o comunitate cu ritm

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Undersoundz
Nou venit

Mesaj de Undersoundz »

Nu nu exista nici un sistem , Flowers are un carnetel cu suspendarile acordate ... senzo - 7 zile - 03-Sep-2008 , dupa ce trec 7 zile zice sa-i scot banul sau nu? Lasa ca ii sta bine banat :)) ... auzi nu are timp sa intre atunci de ce da ban daca stie ca nu mai are timp sa intre sa il scoata?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Undersoundz scrie: Flowers are un carnetel cu suspendarile acordate ... senzo - 7 zile - 03-Sep-2008 , dupa ce trec 7 zile zice sa-i scot banul sau nu?
Ma rezum la LOL :lol: :lol: De moduri ai auzit ? :lol: :lol:
spiridusu e plecat in vacanta !
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Nu există niciun MOD, administratorii scriu în forumul echipei userul şi perioada de banare. Aşteptaţi să intre un administrator.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

ok, am lamurit o problema, acuma back on topic.

Dupa cum ati observat site-ul a suferit modificari multe in ultima saptamana, in 9 zile am avut aproape 900 de vizitatori unici, dar activitate pe forum nu prea.

deocamdata lumea ne citeste si atat. oricine are idei, vrea sa contribuie la dezvoltarea comunitatii si a site-ului poate sa ia legatua cu mine sau cu senzo.
geo
Undersoundz
Nou venit

Mesaj de Undersoundz »

OffTopic :
spiridusu_l1 scrie:Ma rezum la LOL :lol: :lol: De moduri ai auzit ? :lol: :lol:
Hehe , era o gluma ... dar uite ca am dreptate intr-un fel :lol:
... oricum +1 post inutil semnat Spiridusu

OnTopic :
megeo scrie:oricine are idei, vrea sa contribuie la dezvoltarea comunitatii si a site-ului poate sa ia legatua cu mine sau cu senzo.
... sau sa posteze aici
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Undersoundz, n-am nimic cu tine, doar ca am fost prea ocupat cu serviciul. Daca citeai regulamentul, nu ajungeai aici si vezi ca au fost si altii banati si n-au comentat asa ca tine la misto.
senzo
Utilizator înregistrat

Mesaj de senzo »

Ok am gresit am facut dublu post am primit ban nu de asta am fost revoltat ci doar pentru ca au trecut 20 zile nu doar 7 si banul meu nu disparea. Nu zice nimeni sa fii mereu pe forum fiecare le are pe alea lui : serviciu, treaba etc dar daca stii ca nu poti intra peste 7 zile sa-l si scoti nu ar fii ok sa nu mai dai ban? Parerea mea. Subiect incheiat multumesc ca mi-ai scos suspendarea ...

Daca aveti pareri, sugestii orice despre undersoundz.info va ascult. :)
Undersoundz - Implica-te in miscare ...
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

senzo scrie:...nu ar fii ok sa nu mai dai ban?
...Era o gluma,nu? :lol: :lol: :lol:

Cat despre Undersoundz mi se pare aiurea Shoutbox-ul;Bannerul e bestial.
spiridusu e plecat in vacanta !
senzo
Utilizator înregistrat

Mesaj de senzo »

OffTopic : Hehe :lol::lol: daca citeai toata fraza intelegeai :P am zis daca nu ai timp sa intri sa mai si scoti banul nu ar fii ok sa nu mai dai ban, asa daca faci dublu post gata esti banat permanent :), promit ca data viitoare iti desenez sa intelegi :lol:

OnTopic : Multumesc de aprecieri, shoutboxul ma gandesc serios sa-l dezactivez ... nu stiu mai gandim problema :P

Later Edit : Te rog frumos nu mai raspunde sa discutat destul pe langa subiect ... ms de intelegere.
Undersoundz - Implica-te in miscare ...
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

senzo scrie:Ok am gresit am facut dublu post am primit ban nu de asta am fost revoltat ci doar pentru ca au trecut 20 zile nu doar 7 si banul meu nu disparea. Nu zice nimeni sa fii mereu pe forum fiecare le are pe alea lui : serviciu, treaba etc dar daca stii ca nu poti intra peste 7 zile sa-l si scoti nu ar fii ok sa nu mai dai ban? Parerea mea. Subiect incheiat multumesc ca mi-ai scos suspendarea ...

Daca aveti pareri, sugestii orice despre undersoundz.info va ascult. :)
Ti-ai facut user si ai postat mai devreme de 20 de zile, puteai sa-mi dai e-mail sau MP, nu sa faci misto pe forum.
Nu am cum sa stiu dinainte ce o sa fac peste 7 zile... ca nu sunt Mama Omida. Si in plus mai sunt si altii pe aici care pot sa debaneze, nu numai eu. Uite o rezolvare: am instalat un MOD care scoate banurile automat cand expira intervalul respectiv. Te banez 7 zile sa vad daca merge. :lol: [Expires 25 Sep 2008 9:04 am] cica.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”