Deci bun , am gresit ca am facut putin atac la persoana.
@Muzet lasa-l ca are ceva personal cu mine , hai sa-l intelegm ca sufera de ciuda (@Ronnix te doar ?)
@Ronnix , ce imi dai mie Plague si MercyLeZZ ma?
Ma deci :
1. Tie nu trebuie sa-ti dau nici o explicatie in legatura cu mine sau cu forumul meu. Tu esti un copil pe langa mine , eu am 23 de ani , sunt liber profesionist si nu am ce face. Pe cand tu ai ce face acuma ca esti mic , dar la varsta mea te va bate mami daca nu muncesti sau etc.
2. Da mi-am luat licente la toate programele si softurile de care am nevoie.
3. Incepem sa dam de pe messenger? Daca dau de la cel putin 10 insi care este adevarul despre tine , te fac de ras.
4. Forumul tau nu se va compara niciciodata cu al meu , nu are cum , noi nu stam 10 ani sa cumparam 1 host sau nu stam 2 luni sa incercam sa copiem resursele altora ca tine care i-ai copiat serverul lui ala.
Te-as ruga sa postezi in alta parte nu am nevoie de parerea ta ca nu esti in masura sa-mi zici mie nimic. Nu vreau sa am de a face cu oameni slabi pregatiti si copii ca tine.
Chit ca primesc ban aici dar retine Mr. Ronnix ca pentru mine sa fii 0 ar fi insemnat ceva dar nici asta nu esti, sincer nu ai nici o treaba , ai deschis forumul ala si daca vad 1 post pe saptamana , lasa-te la mana ta si numai continua in invidie , asa ca fapt divers.
Si cel mai important , iti mai repet 1 data:
Eu am tvirus2 care l-am scos asa:
- gloante infinite la oameni
- respawn inclus la runda de creatura suprema
- model la exterminator (arata ca predator dar e albastru)
- model la creatura suprema (cata-i modelul dublu la inaltima cat un zombi sau om si rosu)
- 9 clase zombi fiecare cu modelul si abilitatile lui
- toti oamenii arata la fel indiferent daca este terro sau ct
- grenazile foarte diferite de plague atat efecete (trail,stralucire/etc) cat si modelele
- sunete noi (aproximativ toate)
- cand tragi si omori un zombi primesti 150 viata
- parasuta inclusa
- TOATA TRADUCEREA NUMAI EXISTA , inclusiv ferestrele motd , tot-tot a fost inclus in sma (deci numai este data/lang DELOC!)
- tot limbajul scripting in limba romana (tot-tot)
- 30 harti incluse
Astea de sus sunt numai CATEVA aspecte prin care vreau sa inteleaga cineva ca tine ca nu e plague .. de fapt nu vreau ca nu trebuie sa te conving pe tine , ci asa ca fapt divers ca tot mai batut la cap.
Apropo nici la asta nu ne-am luat drept copyright , deoarece multe resurse , efecte sunt downloadate de pe net - google,fpsbanana,etc (sper sa fie reclama)
Cum zici tu ca este plague ? Ai vazut tu plague asa ?
Uimeste-ne

))) lasa-te la mana ta , cand ai sa creezi tu moduri IN ROMANA si limbajul , nu numai traducerea ca tine =)))) atunci call me : 8989989
muzet o sa confirme cat de curand ca tema nu este a voastra Smile i-am trimis dovada pe pm ...
Oo da a confirmat , lasa-ma te rog Ronnix ca nu stii ce vorbesti aici sau trebuie sa aduc si cei 2 baieti care au lucrat la partea css ca sa te conving pe tine? Neah nu meriti cand implinesti 18 anisori ti voi aduce !
Ca sa , scapam de cei ca tine am decis ca vom face forumul in html ca sa numai aud astfel de critici (macar daca ar fi , fost fondate)
Deci caut om care se pricepe bine in HTML - contact email -> x@addons.ro
Ciao