mysql_connect(): Access denied for user: 'root@localhost'
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
...
asta era ... ms ... dar tot imi da eroare la anumite functzii (cum ar fi autentificarea) shi imi spune ca nu se poate conecta la "xx.xx.xx.xx" (ip-ul vechi) ... dupa cateva refreshuri ma logheaza... ciudat ...
-
- Nou venit
nu reusesc sa instalez phpbb2 pe Mandrake/xhost.ro
Am reusit sa instalez forumul pe phptriad cu mysql la zi (sub Win) ; l-am configurat; a mers super din prima; si l-am bibillit chiar frumusel !
Problema a aparut de cand am vrut sa trec forumul pe linux (Mandrake 10.0 cu mysql 4.0.18 ).=> instalare noua:
nu se conecteaza la baza de date; am incercat chiar si cu datele contului root pt administratorul forumului si tot la fel:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: YES) in /var/www/html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Exista creata baza de date <forum> cu phpmyadmin
Mi-am facut cont si pe xhost.ro si imi apare aceeasi eroare
In momentul in care transfer pe xhost.ro folderul (forum) nu ma lasa sa copiez .htaccess din subfolderul Cache ... e vreo problema? sau merge si fara el?
Aveti vreo idee?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Problema a aparut de cand am vrut sa trec forumul pe linux (Mandrake 10.0 cu mysql 4.0.18 ).=> instalare noua:
nu se conecteaza la baza de date; am incercat chiar si cu datele contului root pt administratorul forumului si tot la fel:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: YES) in /var/www/html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Exista creata baza de date <forum> cu phpmyadmin
Mi-am facut cont si pe xhost.ro si imi apare aceeasi eroare

In momentul in care transfer pe xhost.ro folderul (forum) nu ma lasa sa copiez .htaccess din subfolderul Cache ... e vreo problema? sau merge si fara el?
Aveti vreo idee?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
pe Mandrake ai incercat sa instalezi forumul cu datele de conectare din phpMyAdmin cu care ai acces la baza de date ?
pe xhost.ro trebuie sa folosesti o varianta modificata pt ca ei au instalat PHP5: http://forum.xhost.ro/viewtopic.php?t=65
pe xhost.ro trebuie sa folosesti o varianta modificata pt ca ei au instalat PHP5: http://forum.xhost.ro/viewtopic.php?t=65
-
- Nou venit
am adus pachetul de la http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=115658 ; am extras fisierele intr-un director <forum> ; l-am pus pe xhost si ...am eroarea de la:
http://licartebistrita.xhost.ro/forum/install.php
Am gresit undeva presupun .
Am inteles ca se va trece la phpbb3 in curind (2 sapt maxim) sa astept pana atunci si sa il pun pe ala? (daca termin forumul intr-o luna e super)
As vrea sa implementez cumva si o revista (scolara) care sa imi dea cat mai putin de lucru la intretinere/updatare (poate ca poti sa imi indici o solutie)
Mersi mult !
http://licartebistrita.xhost.ro/forum/install.php
Am gresit undeva presupun .
Am inteles ca se va trece la phpbb3 in curind (2 sapt maxim) sa astept pana atunci si sa il pun pe ala? (daca termin forumul intr-o luna e super)
As vrea sa implementez cumva si o revista (scolara) care sa imi dea cat mai putin de lucru la intretinere/updatare (poate ca poti sa imi indici o solutie)
Mersi mult !
-
- Utilizator înregistrat
too many connections??
Ideea e ca am shi eu un forum deocamdata micut si tot primesc kestia asta:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/anarhist/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/anarhist/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/anarhist/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Eroare primejdioasa
Are cineva idee despre ce e vorba?Ca prea multi pe forum nau cum sa fie.Cat inseamna prea multi?
Mersi mult.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/anarhist/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/anarhist/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/anarhist/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Eroare primejdioasa
Are cineva idee despre ce e vorba?Ca prea multi pe forum nau cum sa fie.Cat inseamna prea multi?
Mersi mult.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- BuGsY
- Fost coleg
viewtopic.php?p=9481#9481mihaitza scrie:Eu am spus mysql4 nu mysql3.... lasa tu ce zic altii... asculta aici la mine;-)
Bibliografie selectiva:
kb.php?mode=article&k=36#4