Proiect hosting gratuit phpBB

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns

Sunteţi interesat de un astfel de proiect?

Da
83
93%
Nu
6
7%

Voturi totale: 89

gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

De fapt daca stau bine sa ma gandesc nu e web hosting e forum hosting. Si pe celelalte forum hostinguri pe care am fost domeniul tau arata cam asa : http://www.company.com/phpBB/?mforum="Domeniul-tau" si am impresia ca e un forum mai mare care genereaza forumuri mici. Deci spatiu nelimitat teoretic pentru ca de fapt se intinde dupa cum folosesti forumul. ai un forum de 10 MB, atat ai si spatiu. Utilizatorul nu trebuie sa vada vreo informatie de genul "free forum hosting: 100 MB, trafic nelimitat" ci ceva de genul "free forum hosting - nstant installation (1 minute)" si gata.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Da, aceasta e prima idee concludentă .. aştept şi altele; sau dacă nu sunt idei măcar păreri/comentarii la acesta.

Mulţumesc gmyionic, am să ţin cont de părerea ta!
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Acum am văzut ultimul mesaj: poţi să dai câteva legături de "forum hosting" care te-au impresionat?
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Un forum de-al meu facut intr-un forum hosting http://setbb.com/phpbb/?mforum=gmzionic
Altul de-al meu:
http://phpbb-host.com/phpbb/?mforum=beatbox
Si linkurile:
http://setbb.com
http://phpbb-host.com
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Obseravtie:
Toate au Ads si Bannere
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

La setbb am făcut şi eu un test (rophpbb pe nume) dar e groaznic !!! banner-ul din header n-am nimic cu el dar în footer e reclamă urât aranjată pentru găzduitor... în subSilver ... încerc altceva: dar nu are altceva ... deci asta pică .... e destul de interesant oricum, păcat că nu se poate în România reclame de la google numai dacă ai site-ul în prima limbă engleză.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Tocmai deasta tiam dat exemplele alea care sunt printre cele mai bune. Trebuie sa facem ceva mai tare !!!
Da stiluri ai o gramada ... Faza e ca in romania ai TextAd de la traficdublu :P
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Google plăteşte proprietarii site-urilor pentru alocarea spaţiului pentru reclame... traficdublu nu face asta pentru că se bazează pe alte structuri.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

O problemă ar fi: dacă s-ar include un phpbb aşa de modificat atunci nu ar mai putea fi vorba de aşa de multe stiluri ... doar dacă stă cineva să modifice în fiecare stil.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Daca e asa cum cred eu ( un forum mama care face mai multe forumuri) atunci nu ar fi o problema. Se face un pachet de MOD-uri cum e MJR MOD si se modifica stilurile ( sa zicem ca bagam 20 ) si apoi userul are doar optiunile install la stiluri..care deja sunt tranferate in forumul mama. De fapt forumurile astea sunt ca niste categorii dintr-un forum phpbb normal. Toate functioneaza dupa regulile forumului mare (forumul-mama), care contine el MOD-urilei stilurile. Ca si cum ai face o categorie in forumul asta phpbb.ro si numai in categoria aia ai schimba ce MOD-uri sa-ti apara si ce culori sa ai. Totul e PHP si Server Code (cred).
Interesati-va cum se face un forum-mama ca doar aveti administratori care se pricep si sunt membri phpbb.com, sa intrebe pe acolo sau daca au alte surse mai bune. Daca se poate asa ceva si daca vi se pare ca ideea mea e buna, si vreti sa faceti asa, eu pot sa va ajut cu editatul stilurilor, etc. Any Help.

Cat despre faza cu TextAd si publicitate: daca proectul suna promitator unor firme si cred ca le poate aduce bani, se ocupa firma aceea de publicitatea ei si cum isi castiga banii, si ne da noua serverele. Banii nu intra la noi in buzunar ci la firma aia dar astfel noi ne intretinem priectul (nu suna profitabil dar e o idee cu intretinerea serverului, ca nu cred ca nimeni va face donatii ca sa intretina o tampenie)
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”