Fraţilor, mă disperă chestia asta cu editul lipsă...
Scuze de încă o postare pe care o fac din acest motiv.
bogdan, îţi mulţumesc enorm, pentru ajutor.
Tu ai fost cheia rezolvării acestei probleme.
Este informaţia care lipsea, de când tot mă plâng că nu merge.
Găsind-o în engleză, nu prea am înţeles totul.
Am făcut ceea ce ai scris tu mai sus, şi în sfârşit, a apărut şi ceea ce lipsea.
Chiar în dublu exemplar, ptr că am creat două module :
ACP - categorie - module
ACP - categorie - categorie - module
Asta se rezolvă, eliminân pe cel incorect.
Fac cinste. Îţi rămân dator.
Îi mulţumesc şi lui paranormal, pentru ajutor.
Acum, pot continua cu acel tutorial, şi sper să fie cât mai pe înţelesul tuturor, textul fiind însoţit şi de imagini ( sper să poată apărea direct în pagina unde este tutorialul, ca imagini )
Funcţie de timp, sper să îl pot trimite în maxim trei zile.
Încă odată, mii de mulţumiri că m-aţi ajutat.
O noapte liniştită, celor de pe fusul orar local, servici uşor celor din alte zone.
Poate fi marcat ca Topic rezolvat
Nu ma descurc sa instalez AutoMods ori noi moduri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Nu ma descurc sa instalez AutoMods ori noi moduri
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Mai exact care a fost mesajul ce te-a ajutat?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
paranormal scrie:Mai exact care a fost mesajul ce te-a ajutat?
Ceea ce este aici, şi nu înţelegeam, datorită informaţiei trunchiate.
Apoi, bogdan, citind acel mesaj, mi-a dat răspunsul pe înţelesul unui ageamiu, aici
paranormal scrie:Directorul install trebuie şters după instalarea forumului phpBB deoarece acesta nu mai este de niciun folos.
Cred că nu ai făcut nimic altceva decât să suprapui fişierul index.php din directorul install (din phpBB) cu cel din directorul install din arhiva AutoMOD, ceea ce este un lucru greşit.
Ai redenumit orig_name_install în install după încărcarea fişierelor necesare instalării AutoMOD sau înainte?
Directorul install trebuie şters complet, redenumit sau mutat şi fiecare MOD vine cu directorul propriu numit install ce conţine fişierele necesare instalării MOD-ului respectiv. Asta se aplică şi în cazul AutoMOD.
Nu mai redenumi nimic, încarcă directorul install din directorul upload (din arhiva AutoMOD) în rădăcina forumului apoi accesează ce ţi-am spus mai sus şi finalizează instalarea AutoMOD.
Pe viitor îţi recomand să ştergi directoarele numite install care sunt încărcate pe server atunci când instalezi un MOD dar şi directorul install care se află în arhiva originală phpBB.
Te contrazic, puţin :
Folderul original "install" nu este obligatoriu să fie şters, el poate fi redenumit, şters ori mutat.
EDIT : Ceea ce chiar şi tu ai specificat...
Această informaţie poate fi citită în pagina de start a forumului, cât şi în ACP.
Câteva cuvinte în engleză cunosc, nu cunosc termenii mai speciali.Please delete, move or rename the install directory before you use your board.
If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible.
Ceea ce îmi recomanzi tu, a fost deja testat, cu acelaşi rezultat, am încercat toate variantele posibile, am instala un php direct de pe server, fără folderul install.
Rezultatul,de fiecare dată, acelaşi.
Redenumirea folderului original de "install", a fost făcută şi înainte şi după, de ce credeţi voi că am insistat atât ?
Am încercat tot ce era posibil, am citit "jumătate de net", am scris aici cam tot ce am făcut, probabil ai mai pierdut câte un rând din ce am scris, şi abia acum, am reuşit.
Îti repet, vă repet tuturor celor ce aveţi cunoştinţe în domeniul IT, când daţi un răspuns, daţi-l pentru nivelul cel mai de jos, sunt lucruri mărunte, infime, pentru voi, dar care pentru unul ca mine, sunt foarte importante.
Încă odată, mii de mulţumiri şi puteţi marca ca rezolvat.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
-
- Nou venit
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Am urmarit ce s-a discutat aici si totusi, adaug o intrebare:
Odata instalat MOD-ul, cu AutoMODs, cum il activez?
spre exemplu doresc sa instalez acest MOD: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/u ... ssion_bar/
dupa ce l-am instalat ce setari urmeaza pentru a functiona corespunzator ?
Odata instalat MOD-ul, cu AutoMODs, cum il activez?
spre exemplu doresc sa instalez acest MOD: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/u ... ssion_bar/
dupa ce l-am instalat ce setari urmeaza pentru a functiona corespunzator ?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
În primul rând AutoMOD instalează MODuri pe stilurile prosilver şi subsilver2. Dacă foloseşti un alt stil atunci va trebui să faci modificările manual, ţinând cont de baza stilului. Dacă foloseşti un stil derivat din prosilver va trebui să deschizi fişierul install.xml din arhiva MODului User Rank Progresion Bar şi să aplici modificările cerute fişierelor
Caută în .MODuri (sau .MODs) să vezi dacă nu ai un modul pentru User Rank Progresion Bar MOD, însă nu cred că MOD-ul necesită setări pentru funcţionare.
stilului tău. Dacă stilul folosit este derivat din subsilver2, atunci va trebui să deschizi fişierul subsilver2.xml din arhiva MODului User Rank Progresion Bar şi să aplici modificările cerute fişierelorstyles/prosilver/template/memberlist_body.html,
styles/prosilver/template/memberlist_view.html,
styles/prosilver/template/ucp_pm_viewmessage.html,
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html,
styles/prosilver/theme/common.css
În al doilea rând, AutoMOD instalează MODurile. După ce le-a instalat va trebui ca tu să aplici setări pentru MODuri din P.A. în caz că este nevoie.styles/subsilver2/template/memberlist_view.html,
styles/subsilver2/template/viewtopic_body.html,
styles/subsilver2/theme/stylesheet.css
Caută în .MODuri (sau .MODs) să vezi dacă nu ai un modul pentru User Rank Progresion Bar MOD, însă nu cred că MOD-ul necesită setări pentru funcţionare.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro