Octaviansan Forums
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
si ia zi octaviane, cat dai la fisc?
Problema ta e ca nu respecti munca si regulile altora.
Problema ta e ca nu respecti munca si regulile altora.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
deci tu crezi ca am eu ceva cu tine? Nu am motive sa fiu suparat ca ai luat ban pe forum-ul care nu este numai al meu. Chiar vrei sa-ti traduc tot ce spun? Ok, voi incerca:
Nu respecti munca altora inseamna ca tu copii tutoriale si alte lucruri de aici si de pe alte siteuri si le pui la tine pe forum sau pe site. Nu respecti munca celor de la lx.ro si nici a celor de la phpbb.ro. Si nici a celor care fac template-uri phpbb, programe si alte lucruri. Daca nu ma insel, pe forumul tau vindeai templateuri si programe, care bineinteles ca nu erau facute de tine si nu aveai nici un drept asupra lor.
Nu respecti regulile altora: nu e vorba de regulile pe care le-ai incalcat pe forumul meu si alte forumuri. Este vorba despre lege, despre regulile lx.ro, despre regulile celor care creeaza programele si templateurile pe care tu le vinzi de parca ar fi ale tale. Nu respecti drepturile lor!
Cat despre nick-ul meu, nu e treaba ta de unde vine. Daca ai fi putin mai copt la minte, ti-ai putea da seama...partial.
Nu respecti munca altora inseamna ca tu copii tutoriale si alte lucruri de aici si de pe alte siteuri si le pui la tine pe forum sau pe site. Nu respecti munca celor de la lx.ro si nici a celor de la phpbb.ro. Si nici a celor care fac template-uri phpbb, programe si alte lucruri. Daca nu ma insel, pe forumul tau vindeai templateuri si programe, care bineinteles ca nu erau facute de tine si nu aveai nici un drept asupra lor.
Nu respecti regulile altora: nu e vorba de regulile pe care le-ai incalcat pe forumul meu si alte forumuri. Este vorba despre lege, despre regulile lx.ro, despre regulile celor care creeaza programele si templateurile pe care tu le vinzi de parca ar fi ale tale. Nu respecti drepturile lor!
Cat despre nick-ul meu, nu e treaba ta de unde vine. Daca ai fi putin mai copt la minte, ti-ai putea da seama...partial.
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
underfun.lx.ro
www.undefun.lx.ro , Forum-ul meu instalat pe localhost ..sper ca va place ...eu va astept , astept pareri sau sugestii
Moduri instalate
Easymod
Moderator Control Panel
Lastest topics on index
Simple Quick Reply
Scrolling Global Announcement on Index
BanList ( fara link sus )
Change forum banner
Cashmod
Ip only by admin
Admin and Moderators color
Moduri instalate