Problema la Forum_Icon
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Difera de la template la template. Inaitne de orice, verifica configuratia template-ului in cauza si localizarea corespunzatoare a fisierelor pe FTP
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Ala ar trebui sa-ti includa imaginea propriu-zisa. Dat fiind faptul ca nu m-am ocupat personal de asta, incearca sa restaurezi un back-up si sa o iei de la coada cu mai multa atentie.
{forum_icon} e dependinta care face legatura catre imaginea pentru forumul respectiv.
{forum_icon} e dependinta care face legatura catre imaginea pentru forumul respectiv.
- Plutonium
- Utilizator înregistrat
nu e ma {forum_icon} mai avea ceva mai inainte ca merg icoanele acum intelegi? uitate www.atomicfun.lx.ro deci merg dar apare chestia aia nashpa la barile de la categorii..
- Etherfast
- Fost coleg
Cod: Selectaţi tot
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<td><span> <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br>
</span> <span>{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br>
</span><span>{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span></td>
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
<td><table>
<tr><td><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_ICON_IMG}</a></td>
<td><span><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br>
</span> <span>{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br>
</span><span>{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span>
</td>
</tr>
</table></td>
Ultima oară modificat 26-Sep-2006, 20:43:07 de către Etherfast, modificat 1 dată în total.
- Plutonium
- Utilizator înregistrat
Am reinstalt phpbb, folosesc alt template si am reinstalat si mod-ul, imi da o eroare, am citit tot ce ati raspuns la fostele erori dar nu am reusit sa o remediez 
Couldn't update forum information

Couldn't update forum information
Cod: Selectaţi tot
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' forum_icon = 0, forum_icon = 'image/icons/buy.gif', prune_enable = 0 WHERE ' at line 2
UPDATE phpbb_forums SET forum_name = 'Offtopic Chat', cat_id = 2, forum_desc = 'Absolut orice in limitele bunului simt', forum_status, forum_icon = 0, forum_icon = 'image/icons/buy.gif', prune_enable = 0 WHERE forum_id = 4
Line : 445
File : admin_forums.php