[FINALIZAT] traducere - ghid de utilizare in romana
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: re:
am asteptat ! probabil ca le ia deja din cache ... eventual sa redenumesti fisierul ca sa pot sa-l dau si eu jos (ultima versiune) !IronAngel scrie: asteapta sa se incarce tot documentul, acolo sunt imaginile de la inceput pana la sfarsit! Nu doar pentru traducerea mea!
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
IronAngel, citeşte viewtopic.php?p=4466#4466
- bogdan
Sinteza
ma ocup eu de imaginile cu copyright !mihaitza scrie:IronAngel, citeşte viewtopic.php?p=4466#4466
------------------------
acum astept rezultatul traducerilor ! iata alocarea de pana acum:
- mihaitza de la 1.0 la 3.1.1.5 (5 pagini)
- Radical de la 3.1.1.5 la 3.2.2 (4 pagini)
- adizo de la 3.2.2 la 3.2.3 (4 pagini)
- sweetdead de la 3.2.3 la 3.3 (2 pagini) RECEPTIONAT
- IronAngel de la 3.3 la 3.5.2 (5 pagini)
- htoma de la 3.5.2 la 3.5.5 (2 pagini)
- sweetdead de la 3.5.5 la 4.2.2 (4 pagini)
Mai raman 13 pagini de tradus (asta in cazul in care toti isi termina treaba) .... asteptam si alti voluntari !
PS. Nu mai trebuie sa va "obositi" si cu imaginile. Avem capturile de la IronAngel si eventual de la SantaK|
Ultima oară modificat 08-Feb-2004, 02:46:32 de către bogdan, modificat 1 dată în total.
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
re:
Salut!
am sa o fac din nou prima imagine si am sa pun toate capturile intr-un zip. Totul va ajunge peste vreo 8 ore cand ajung de la lucru! in legatura cu prima imagine, nu stiu daca era chiar relevant copyright-ul pentru ca este vorba de sectiunea "Panoul administratorului". In fine am sa o fac din nou!
c'ya

am sa o fac din nou prima imagine si am sa pun toate capturile intr-un zip. Totul va ajunge peste vreo 8 ore cand ajung de la lucru! in legatura cu prima imagine, nu stiu daca era chiar relevant copyright-ul pentru ca este vorba de sectiunea "Panoul administratorului". In fine am sa o fac din nou!
c'ya

- sweetdead
- Utilizator înregistrat
uite ca am terminat mai repede si de data asta...
http://dana69.dap.ro/userguide3.5.5-4.2.doc
sper ca am scris linku` corect..
au fost ceva pb cu pagina anterioara asa ca am foste nevoita sa le mut aici..
daca nu merg: http://dana69.dap.ro sunt direct in parent direct
la acestea am folosit capturile facute de ironangel...pe care le-am downloadat .. .dar nust daca modificate sau nu
bogdan, vezi ca am gasit o expresie: 4.0 Utilizare Phpbb
Phpbb 2.0.0 este un forum software (aici chiar nu stiu cum sa traduc). Forumul permite u cam asta apre intr-un anumit loc al traducerii
nu prea am avut nici o idee cum sa traduc software....vezi si u cum faci...ca eu am lasat asa.. .cu comentariul de riguare
adaug ca si in mesajul anterios, sper ca nu am comis prea mult greseli, desi nu ar fi trebui sa mai fie in urma corectarilor...
p.s: mai aveti nevoie de ajutor?
as mai avea timp sa mai traduc cateva pagini bunicele
http://dana69.dap.ro/userguide3.5.5-4.2.doc
sper ca am scris linku` corect..
au fost ceva pb cu pagina anterioara asa ca am foste nevoita sa le mut aici..
daca nu merg: http://dana69.dap.ro sunt direct in parent direct

la acestea am folosit capturile facute de ironangel...pe care le-am downloadat .. .dar nust daca modificate sau nu

bogdan, vezi ca am gasit o expresie: 4.0 Utilizare Phpbb
Phpbb 2.0.0 este un forum software (aici chiar nu stiu cum sa traduc). Forumul permite u cam asta apre intr-un anumit loc al traducerii
nu prea am avut nici o idee cum sa traduc software....vezi si u cum faci...ca eu am lasat asa.. .cu comentariul de riguare

adaug ca si in mesajul anterios, sper ca nu am comis prea mult greseli, desi nu ar fi trebui sa mai fie in urma corectarilor...
p.s: mai aveti nevoie de ajutor?
as mai avea timp sa mai traduc cateva pagini bunicele

- bogdan
nu e asa urgent... cand ai timp !IronAngel scrie:am sa o fac din nou prima imagine si am sa pun toate capturile intr-un zip.
---------------------------
FELICITARI ! trebuie sa recunosc ca te misti f. repedesweetdead scrie:uite ca am terminat mai repede si de data asta...
p.s: mai aveti nevoie de ajutor? as mai avea timp sa mai traduc cateva pagini bunicele

Cod: Selectaţi tot
4.2.2 Announcements
Announcements are a special type of topic. In the View Forum page, Announcements appear above all other topics (at the top of the forum).
Cod: Selectaţi tot
4.3.2 Receiving
There are three ways that one may be notified of a new private message. Most obvious is the Private message link at the top of every page.
e foarte bine cum ai tradus/adaptat ! comentariile/notele de traducere de la voi sa le marcati cu alta culoare (de ex. rosu) ca sa nu sar eu peste ele ...sweetdead scrie:bogdan, vezi ca am gasit o expresie: 4.0 Utilizare Phpbb
nu prea am avut nici o idee cum sa traduc software....vezi si u cum faci...ca eu am lasat asa.. .cu comentariul de riguare![]()
stai linistita ca oricum le verific eusweetdead scrie:adaug ca si in mesajul anterios, sper ca nu am comis prea mult greseli, desi nu ar fi trebui sa mai fie in urma corectarilor...

- |SantaK|
- Utilizator înregistrat
Am terminat imaginile.
Pentru download: http://www.pescari.ro/Downloads.htm
Daca mai sunt de capturat...astept sarcini
Pentru download: http://www.pescari.ro/Downloads.htm
Daca mai sunt de capturat...astept sarcini