xPower phpBB
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Salut,
Scuze ca raspund cu intarziere dar acum m-am uitat mai atent
Intr-un topic anterior (Click Aici), spuneai ca o sa instalezi cel mai greu mod de subforumuri, nu cel mai simplu
Cand am intrat aici am vazut ca ai instalat Simple Subforums
Intrebarea mea este urmatoarea:
De ce te-ai razgandit?
Scuze ca raspund cu intarziere dar acum m-am uitat mai atent

Intr-un topic anterior (Click Aici), spuneai ca o sa instalezi cel mai greu mod de subforumuri, nu cel mai simplu

Cel mai greu este Categories Hierarchy (Sub Forums)bilo182 scrie:Intrebare: Ar fi util sa fac un phpBB2 cu vreo 5-6 moduri cele mai folositoare si sa il arhivez si sa il pun la download? (moduri ca yellow card, subforums (cel mai greu nu cel simplu), ctracker (pentru securitate) etc)
Daca da pe ce template?
M-am gandit sa fac chestia asta pentru sutele de oameni care vin aici si intreaba cum se instaleaza ala si ala si celalalt..
Asa il iau pe acesta deja facut si il mai modifica in continuare cum doresc.
Ar fi bine sau nu?
Astept opiniile voastre si care template credeti ca ar fi cel mai util.. (ma gandeam intre subSilver si subBlack, acestea fiind cele mai folosite din cate observ)
Cand am intrat aici am vazut ca ai instalat Simple Subforums
Intrebarea mea este urmatoarea:
De ce te-ai razgandit?

Comunitatea What's Funny
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Chiar nu inteleg de ce te bagi aiurea in seama.CaTaNhA scrie:Intrebarea mea ce te pasa ? Daca nu vrei nu-l folosesti.

ok. multumesc pentru raspunsbilo182 scrie:m-am razgandit deoarece acela e mult mai greu de administrat etc (dupa cum vezi unii nici sa faca niste setari la cracker tracker nu stiu..) si.. pana si la subforums asta nu stiau cum sa faca.. daca te uiti printre primele posturi..

Cod: Selectaţi tot
daca te uiti printre primele posturi.

Comunitatea What's Funny