pfff pwned

Cred ca o sa stai putin pe bara. De asta ai luat ban si pe cstrike.ro. Te crezi mai presus de oricine si asta o sa te coste in viata foarte scump. Esti un fel de SuKaRu 2..Poseidon scrie:Retarzilor, acum stiu sa instalez foarte SUPER BINE MODURI MANUAL. Am invatat,simplu. Criminalul-X,taca-ti fleanca! tu habar nu ai sa instalezi MOD-uri,cand te vad te rup in 2! de ce nu in 8?vedem noi cine o are mai mare cand imi iau si eu domeniu. Talk to your selfs bastards ! SI NU MAI COPIA FREAKZ.RO !!!!! DA? FI ORIGINAL! Daca se enerveaza astia de la freakz vai de tine!
e sukaru , nu e sukaru 2bluestar scrie:Cred ca o sa stai putin pe bara. De asta ai luat ban si pe cstrike.ro. Te crezi mai presus de oricine si asta o sa te coste in viata foarte scump. Esti un fel de SuKaRu 2..Poseidon scrie:Retarzilor, acum stiu sa instalez foarte SUPER BINE MODURI MANUAL. Am invatat,simplu. Criminalul-X,taca-ti fleanca! tu habar nu ai sa instalezi MOD-uri,cand te vad te rup in 2! de ce nu in 8?vedem noi cine o are mai mare cand imi iau si eu domeniu. Talk to your selfs bastards ! SI NU MAI COPIA FREAKZ.RO !!!!! DA? FI ORIGINAL! Daca se enerveaza astia de la freakz vai de tine!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator