Pun acest post aici , ca sa puteti vedea si voi ce se intampla daca nu aveti grija de unde cumparati componente pc sau altceva.
Cod: Selectaţi tot
----- Original Message -----
From: akula_1986 akula_1986
To: service@mediadot.ro
Sent: Saturday, February 07, 2009 2:36 PM
Subject: Problema sursa
Buna ziua ,
Am si eu o problema cu pc-ul si anume cred ca sa ars sursa.Va rog frumos sa imi spuneti cand si in ce interval de ore ma pot prezenta cu pc-ul la dvs.
Multumesc.
----- Forwarded Message ----
From: Service Mediadot <service@mediadot.ro>
To: akula_1986 akula_1986 <akula_1986@yahoo.com>
Sent: Monday, February 9, 2009 10:12:44 AM
Subject: Re: Problema sursa
Buna ziua
Stimate client va rugam sa ne spuneti data de achizitie si despre ce sursa este vorba.
Cu deosebita consideratie,
Adrian Mihai
Dep. Service RMA
Grifon Group
----- Original Message -----
From: akula_1986 akula_1986
To: Service MediadoT
Sent: Monday, February 09, 2009 2:52 PM
Subject: Fw: Problema sursa
Buna ziua ,
Pc-ul a fost cumparat in anul 2007 prin luna septembrie (nu va trimit e-mail de acasa deoarece nu imi mai functioneaza pc-ul si momentan nu am factura langa mine ca sa va spun data fixa) , sursa este firma Blue Storm 2 de 500 W .
Multumesc.
Buna ziua
Stimate client,va informam ca incepand cu luna
Septembrie 2008 magazinul online Mediadot nu mai apartine companiei Alko
Grup, fiind detinut si operat de sociatetea Grifon.
La service nu se mai primesc in garantie decat produsele cu facturi emise de
Grifon nu si cele cu stampila Sc. Alko Grup Srl.
Mai multe informatii puteti obtine accesand:
http://www.dotforum.ro/showthread.php?t=99.
De parca pe mine ar trebuii sa ma intereseze ce firma detine mediadot.ro , atata timp cat eu am cumparat de la ei , ei imi repara pc-ul , plus ca nu am fost anuntati si noi printr-un email ce se intampla cu magazinul ca sa pot sa imi rezolv si eu problema cu garantia.
Atunci cand am cumparat pc-ul acum 2 ani de zile le-am facut vanzare de 36 de milioane , printre care sursa ma costat ~ 2 mil si ceva , acum este vreo 2,7 mil .
M-am ofticat pentru ca au fost banii mei si in loc sa fac o investitie cu pc-ul , mai mult am pierdut pentru ca mi-am pierdut garantiile pe toate componentele.Asa are un magazin grija de clientii lui ?
Sfat: Deschideti ochii , invatati din greselile altora , iar legat de Mediadot.Ro , va urez un dulce faliment >:D< !!!![/color][/b]