www.Addons.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

crezi ca e greu sa schimbi tot,dimensiuni,imagini,background,tot ? Poate e tema facuta de voi , poate nu,nici ca ma intereseaza,dar asta nu e motiv sa vorbesti asa cu ronnix.
xcs
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xcs »

vl@d scrie:puneti alta culoare la background...prea mult negru...si schimbati headerul cu ceva mai deschis...stiti ca cei prea mult strica...;))
cel putin e parerea mea...:)
Am modificat atat culorile cat si tema putin :P
Sper sa-ti placa :)

@Zaien - trimis de Ronnix , te rog cautati alta treaba , te-a bagat cineva in seama?
Vai vai ce copii obraznici pe internetul asta ... Daca ti-as da pm-uri 2-3 de astazi in care se roaga de mine sa-i dau add sau sa-i zic id sa ma scoata de la ignore ce ai zice de asta?
Stii de ce este ronnix asa pus pe rautati? Pentru ca a vazut ca l-am citit ca este 0 in materie counter strike/scripting si daia .
Acuma cauta sa dovedeasca ce nu poate , si mai vine si cu , cate unul ca tine sa ma scoata vinovat de toata discutia ca sa primesc ban aici .

Bun asa 8)
www.addons.ro - mereu alaturi de tine.
zaien
Utilizator înregistrat

Mesaj de zaien »

vezi cum vorbesti in primu caz,ca nu cred ca avem aceeasi varsta,incat sa vb asa cu mine.Suferi deh,trebuie sa te inteleaga si pe tine cineva.
Din cate vad cum ai spus si pe forumu tau "echipa" te-a parasit,acu vad si de ce.Invatate sa te comporti,si sa numai fi asa plin de tine.
Imi pare BINE de cunostinta.Sal
Ronnix
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Ronnix »

@Zaien - trimis de Ronnix
Nu e trimis de mine ;) e doar un simplu om care isi da seama ca suferi :roll:
Daca ti-as da pm-uri 2-3 de astazi in care se roaga de mine sa-i dau add sau sa-i zic id sa ma scoata de la ignore ce ai zice de asta?
Nu cred ca m-am rugat de tine sa-mi dai ID-u sa te scot de la ignore ;) ti-am spus CLAR ca cearta o vom continua pe messenger nici decum sa ma ajuti la ceva ( nu ai la ce ) :lol:
Stii de ce este ronnix asa pus pe rautati? Pentru ca a vazut ca l-am citit ca este 0 in materie counter strike/scripting si daia .
Ma nene ... mai bine ti-ai cauta de lucru ... ai 23 ani mai lasa CS-u :lol:

Si nu in ultimul rand ... ms zaien pentru suport :) totusi nu avem cum sa-l facem pe xcs sa-si revina :( ( poate daca-i dam niste medicamente o sa-si revina :lol: )
shockerila
Nou venit

Mesaj de shockerila »

Ronnix scrie:ca daca ii schimbi iconitele de la New message etc. asta nu inseamna ca a fost facuta de voi :roll:
Si stii ce e trist? Ca nici iconitele pe care le avea inainte nu erau facute de el, le-a copiat de pe ... un alt forum pe care il invidiaza... si le-a pus pe forumul lui. Intr-adevar, le-a schimbat acum, dar a fost nevoie sa il traga cineva de maneca si sa ii zica "baiatu, nu mai copia atat, fa-ti singur alea"
xcs
Utilizator înregistrat

Mesaj de xcs »

shockerila scrie:
Ronnix scrie:ca daca ii schimbi iconitele de la New message etc. asta nu inseamna ca a fost facuta de voi :roll:
Si stii ce e trist? Ca nici iconitele pe care le avea inainte nu erau facute de el, le-a copiat de pe ... un alt forum pe care il invidiaza... si le-a pus pe forumul lui. Intr-adevar, le-a schimbat acum, dar a fost nevoie sa il traga cineva de maneca si sa ii zica "baiatu, nu mai copia atat, fa-ti singur alea"
Taci ca zilele astea iti voi trimite galusti cu prastia pe jilava , garantat 100% asta daca tu esti shocker.
Apropo de unde am copiat iconitele =))) vezi ca sunt facute in macromedia fireworks 8 .. daca le-ai vazut in alta parte vezi ca toti au copiat de la mine.
Ronnix mai adu vreo 10 insi ca tot nu reusesti nimic , cel mai ciudat ce este? pai este ca doar aici am auzit prima data o parere negativa de forumul addons.ro , motivul ?
Pai doar aici se gasesc copii invidiosi ca ronnix de exemplu :roll: , nu ca ar avea stafful vreo vina , dar copii astia s-au cam X peste noapte :roll:
YaNy
Utilizator înregistrat

Mesaj de YaNy »

Dany lasa-i in pace sa posteze si asa mentine topicul sus :)))))
Lasa-i ca nu stiu pe ce lume sunt + ca butoanele alea de steam stiu toti ca tu le-ai facut prima data in 2007 pe cand aveai awpzone.ro si netzonecs.ro .. dar lasa-i sa posteze hai sa numai le raspundem eu deja ma amuz :))))
xcs
Utilizator înregistrat

Mesaj de xcs »

Uite cica nu s-a rugat :

Cod: Selectaţi tot

De la:  	Ronnix
Către: 	xcs
Trimis: 	09-Oct-2008, 20:28:19
Subiect: 	:)) 	Comentează mesajul
zi id-u tau sa te scot de la ignore si sa vb putin Laughing

:))) Robotel ,, in fine dreptate tu yany hai sa-i lasam sa se certe singurei ca ne tine sus topicul , mai multa reclama , mersi baietii :*
rMxwOw
Nou venit

Mesaj de rMxwOw »

@zaien echipa nu la parasit ;) , doar 1 membru care era un ranker si cand a vazut ca e backupul mai vechi si nu mai are acelasi numar de posturi gata a plecat
@ronnix - mai bine taci din gura pentru ca atunci cand ai vorbit cu mine pe messenger nu erai in stare sa legi doua cuvinte ,ca sa nu mai zic ca in materie de counter-strike esti pardaf ! hai pa si nu mai suferi pe forumuri copil de 12 ani ce esti
xcs
Utilizator înregistrat

Mesaj de xcs »

rMxwOw scrie:@zaien echipa nu la parasit ;) , doar 1 membru care era un ranker si cand a vazut ca e backupul mai vechi si nu mai are acelasi numar de posturi gata a plecat
@ronnix - mai bine taci din gura pentru ca atunci cand ai vorbit cu mine pe messenger nu erai in stare sa legi doua cuvinte ,ca sa nu mai zic ca in materie de counter-strike esti pardaf ! hai pa si nu mai suferi pe forumuri copil de 12 ani ce esti
Exact ce ziceam daca incep sa aduc vreo inca 10 insi care te cunosc Ronnix cred ca faci pe houdini si dispari de pe aceasta comunitate :!:
Toti te cunosc si , stiu ca esti fals , nu te da ce nu poti fi , cam asta esti , aceeasi propozitie doar ca este intoarsa pe afirmativ.
Cat despre mine .. cine m-a parasit? ZeussFaby care , cand a observat ca este backupo vechi , ca am sters toti userii cu 0 posturi si ca numai are toate posturile a zis sa-i scot rank-ul ? pai nu am nevoie de rankeri mai ales in staff si nu aveam de unde sa-l cunosc pana sa-i dau rank , stiam doar ca se pricepe cat de cat in domeniu nu ii stiam caracterul dar uite ca l-am aflat.
In fine o zi buna si daca doriti ceva in legatura cu acest forum nu ezitati sa ma contactati - email -> x@addons.ro .
Salut la toti.
Închis

Înapoi la “Forumuri”