vreau sa spun ca am rulat pafiledb_installer.phpCouldnt Query file info
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'GROUP BY f.file_id' at line 7
SELECT f.*, AVG(r.rate_point) AS rating, COUNT(r.votes_file) AS total_votes, u.user_id, u.username, COUNT(c.comments_id) as total_comments FROM phpbb_pa_files AS f LEFT JOIN phpbb_pa_votes AS r ON f.file_id = r.votes_file LEFT JOIN phpbb_users AS u ON f.user_id = u.user_id LEFT JOIN phpbb_pa_comments AS c ON f.file_id = c.file_id WHERE f.file_id = GROUP BY f.file_id
Line : 1308
File : functions.php
paFileDB - sectiune download
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
deci am instalat pafiledb , tot merge frumos dar cand vreau sa uploadez ceva imi zice:
- roadiro
- Utilizator înregistrat
Chiar nu are nimeni nici o idee pt problema de mai jos ?
Am problema cu pafiledb
Am modificat in php.ini si anume post_max_size = 20M si ad_max_filesize = 20M. Nu vroia fisiere mai mari de 8M. pafiledb are limita maxima tot 20M in setarile lui din PA.
Acum am facut o proba cu un fisier de 14M, primesc confirmarea ca a fost incarcat, il vad fizic in directorul uploads, apare fereastra informativa de dowload cu descrierile, dar la Dowload imi da Eroare 404 si mesajul ca nu gaseste fiserul. Ma duc si il sterg din fereastra informativa si il sterge (deci il gaseste) si vad fizic asta si in subdirectorul upload. Nu acelasi lucru se intampla cu fisierele sub 8M, care functioneaza cap-coada fara probleme.
Am problema cu pafiledb
Am modificat in php.ini si anume post_max_size = 20M si ad_max_filesize = 20M. Nu vroia fisiere mai mari de 8M. pafiledb are limita maxima tot 20M in setarile lui din PA.
Acum am facut o proba cu un fisier de 14M, primesc confirmarea ca a fost incarcat, il vad fizic in directorul uploads, apare fereastra informativa de dowload cu descrierile, dar la Dowload imi da Eroare 404 si mesajul ca nu gaseste fiserul. Ma duc si il sterg din fereastra informativa si il sterge (deci il gaseste) si vad fizic asta si in subdirectorul upload. Nu acelasi lucru se intampla cu fisierele sub 8M, care functioneaza cap-coada fara probleme.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- dojo
- Fost coleg
Download
Acum sunt si eu stupid cu intrebarea asta si imi cer scuze in avans. As dori sa stiu ce hack de download se foloseste aici, pentru ca am nevoie de ceva similar.
dload.php
Asta este link-ul aici care deschide pagina de downloads.
Multumesc anticipat
Asta am gasit in viewsource pe pagina de downloads. Asta este hack-ul?
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
dload.php
Asta este link-ul aici care deschide pagina de downloads.
Multumesc anticipat

Cod: Selectaţi tot
<div><span><br>
Powered by paFileDB 3.1 Å 2002 <a href="http://www.phparena.net/" target="_phpbb" class="copyright">PHP Arena</a>, <a href="http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=56035" target="_phpbb" class="copyright">Mohd (pafiledb integration v 0.0.9d)</a><br>
This script (pafileDB v. 2.0.0 :: mxBB Portal Module 2004) is modified by <a href="http://www.mx-system.com/" target="_phpbb" class="copyright">mxBB Team</a><br>
</span></div>
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- Etherfast
- Fost coleg
Da, ii zice PafileDB, dar versiunea care e disponibila pentru download pe site-ul oficial are grave probleme de securitate.
flowers stie cat a muncit la patch-uri sa-l faca acceptabil cat de cat
flowers stie cat a muncit la patch-uri sa-l faca acceptabil cat de cat

etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: Download
Daca doresti ceva asemanator si mult mai bun dpdv al securitatii incearca Download MOD : http://www.oxpus.de/downloads.php?view=detail&id=93 , e foarte bun .dojo scrie:Acum sunt si eu stupid cu intrebarea asta si imi cer scuze in avans. As dori sa stiu ce hack de download se foloseste aici, pentru ca am nevoie de ceva similar.
Nu ar trebui "stupida" ?