Proiect hosting gratuit phpBB
- KoRnoise
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
scuze ca nu am raspuns mai devreme.. nu vreau sa acuz pe nimeni, dar am asteptat aproape o luna un raspuns aici.. iar in doua zile observ ca s-a scris cat nu s-a scris in cateva luni.. va rog sa nu interpretati gresit, chestia asta m-a surprins intr-un mod foarte placut.. din pacate eu sunt incepator.. nu stiu ce ce v`as putea ajuta, dar daca o sa fie nevoie ma voi stradui si eu sa va ajut cu ce potmihaitza scrie:Este foarte interesant ceea ce spuneţi voi... aţi putea face careva un proiect clar şi concis?
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
hmm..va intrerup cu niste idei.
Pentru banner publicitar, dragut ar fi (si estetic) sa fie pus in dreapta forumului in index, dupa exemplul:
-Sponsori sau Publicitate si sa fie un banner vertical intrun tabel si apoi mai9 jos Discutii recente. dar astfel poate fi pus numai in index_body.tpl si apare numai in prima pagina (index.php) pentru celelalte pagini eventual editandu-se posting etc sau direct pus in header ...sau in footer.
Pentru banner publicitar, dragut ar fi (si estetic) sa fie pus in dreapta forumului in index, dupa exemplul:
-Sponsori sau Publicitate si sa fie un banner vertical intrun tabel si apoi mai9 jos Discutii recente. dar astfel poate fi pus numai in index_body.tpl si apare numai in prima pagina (index.php) pentru celelalte pagini eventual editandu-se posting etc sau direct pus in header ...sau in footer.