xhost.ro
Nu pot crea un grup nou!!!
Nu pot creea un grup nou
.Am forum pe xhost.ro ( www.diav.uv.ro/forum ) si cand dau sa faca un grup nou imi da eroare ( Ne pare rau, pagina cautata nu exista ).Ce sa fac ? 
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Nu pot crea un grup nou!!!
De ce nu esti atent la ce ti se raspunde? Preferi sa pui aceeasi intrebare de 100 de ori?diav scrie:Nu pot creea un grup nou.Am forum pe xhost.ro ( www.diav.uv.ro/forum ) si cand dau sa faca un grup nou imi da eroare ( Ne pare rau, pagina cautata nu exista ).Ce sa fac ?
Ai versiunea de phpBB 2.0.11 ( http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=115658 ) compatibila cu PHP 5 care ruleaza pe uv.ro?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
din ce spuneau cei de la xhost.ro/uv.ro, nu trebuie sa folosesti limba romana cu diacritice.
s-ar putea, de asemenea, ca MOD-urile last_visit si only_display_users_online sa nu fie compatibile cu PHP5 pe care il folosesc providerii tai.
s-ar putea, de asemenea, ca MOD-urile last_visit si only_display_users_online sa nu fie compatibile cu PHP5 pe care il folosesc providerii tai.
-
- Nou venit
Parse error: parse error, unexpected $ in /viewtopic.php
Salutare,mi-am facut cont pe xhost.ro, am pus forumul phpbb(varianta 5, care suporta php5), a mers instalarea ok,dar cand ma loghez si vreau sa fac un topic, il face, dar nu merge sa fie vizualizat continutul lui,deoarece imi apare eroarea:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/www/free/f-o-r-u-m.xhost.ro/viewtopic.php on line 1214
Ce sa fac?Pls. help me, am reinstalat forumul cu baza de date cu tot(delete DB,apoi create DB)de vreo 5-6 ori !!!
Multumesc mult!
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/www/free/f-o-r-u-m.xhost.ro/viewtopic.php on line 1214
Ce sa fac?Pls. help me, am reinstalat forumul cu baza de date cu tot(delete DB,apoi create DB)de vreo 5-6 ori !!!
Multumesc mult!