xhost.ro

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

iar nu ai fost atent. e foarte clar ca acolo gasesti versiunea phpBB 2.0.11 pentru PHP 5.

http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=115658
diav
Nou venit

Nu pot crea un grup nou!!!

Mesaj de diav »

Nu pot creea un grup nou :cry: .Am forum pe xhost.ro ( www.diav.uv.ro/forum ) si cand dau sa faca un grup nou imi da eroare ( Ne pare rau, pagina cautata nu exista ).Ce sa fac ? :?:

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
flowers
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: Nu pot crea un grup nou!!!

Mesaj de flowers »

diav scrie:Nu pot creea un grup nou :cry: .Am forum pe xhost.ro ( www.diav.uv.ro/forum ) si cand dau sa faca un grup nou imi da eroare ( Ne pare rau, pagina cautata nu exista ).Ce sa fac ? :?:
De ce nu esti atent la ce ti se raspunde? Preferi sa pui aceeasi intrebare de 100 de ori?
Ai versiunea de phpBB 2.0.11 ( http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=115658 ) compatibila cu PHP 5 care ruleaza pe uv.ro?
diav
Nou venit

Mesaj de diav »

Am versiunea 2.0.1.1 si nu merge sa fac grupuri,e a doua oara cand instalez si nu merge :(
diav
Nou venit

Mesaj de diav »

Imi merge.Mersi!
diav
Nou venit

Mesaj de diav »

Cand imi pun last_visit,lang_romanian si only_display_users_online nu pot creea grupuri si forum(categorii) noi. De ce ???
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

din ce spuneau cei de la xhost.ro/uv.ro, nu trebuie sa folosesti limba romana cu diacritice.

s-ar putea, de asemenea, ca MOD-urile last_visit si only_display_users_online sa nu fie compatibile cu PHP5 pe care il folosesc providerii tai.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

multumesc frumos, mi-a mers totul fara probleme.. pana azi, cand am descoperit o chestie ciudata: am scos dreptul de moderator pentru un membru, dar continua sa apara cu (,) culoarea verde. Am verificat cu atentie si nu mai are absolut nici un drept de moderator, chiar am dat si resetare..
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

e cineva care ma poate ajuta? am sters acel membru, dar ma astept ca pe viitor sa patesc acelasi lucru cand renunt la un moderator..
alex-skater
Nou venit

Parse error: parse error, unexpected $ in /viewtopic.php

Mesaj de alex-skater »

Salutare,mi-am facut cont pe xhost.ro, am pus forumul phpbb(varianta 5, care suporta php5), a mers instalarea ok,dar cand ma loghez si vreau sa fac un topic, il face, dar nu merge sa fie vizualizat continutul lui,deoarece imi apare eroarea:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/www/free/f-o-r-u-m.xhost.ro/viewtopic.php on line 1214

Ce sa fac?Pls. help me, am reinstalat forumul cu baza de date cu tot(delete DB,apoi create DB)de vreo 5-6 ori !!!
Multumesc mult!

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”