De la KenzoR fara numar
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ba cred ca ca nu este bine sa ai un forum servare freee!
Un priten de al meu acum ceva timp am avut un forum tare pe 3x multi oameni / multi vizitatori gasit pe google cam prin top pe site-urile romanesti......FAZA DURA ...... si cand cei de la 3X au observat asta si sau vazut cu munca gata facut ce credeti ca a facut...... adio forum ....i-au umplut site-ul de bennere
Asa ca vezi si tu ca cei de la lx te astapta sa muncesti din greu .... asa ca dai bataie
it's fun............. ce am observat eu de atatia ani ca site-urile free sunt o momeala buna ........ Ex: site-ul matrimoniale.3x.ro a fost a unui tip care vorbeam eu pe messenger si intro zi cand munca lui datuse roade ...... sa intamplat o minune

Asa ca vezi si tu ca cei de la lx te astapta sa muncesti din greu .... asa ca dai bataie

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu trebui sa mai increde in nimeni

Ultima oară modificat 18-Apr-2006, 15:56:08 de către XDYNX, modificat 1 dată în total.