tuningarena.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- RoVeX
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pai nu stiu de ce dar eram sigur ca nu reusesc sa pun baza de date. Acum sa explic am facut backup. Am intrat in PCA am dat la general admin... si acolo am ales BAckup Database.. am ales full backup si am dat start dupa care am salvat un fisier SQL. Si acel fisier presupun ca trebuie pun upload cand dau import, exact asa am facut dar nu merge tot timpul primesc o eroare. Nu am ce sa mai zic

- Aliniuz
- Fost coleg
Pai spune-ne, ce erori primesti ?RoVeX scrie:pai nu stiu de ce dar eram sigur ca nu reusesc sa pun baza de date. Acum sa explic am facut backup. Am intrat in PCA am dat la general admin... si acolo am ales BAckup Database.. am ales full backup si am dat start dupa care am salvat un fisier SQL. Si acel fisier presupun ca trebuie pun upload cand dau import, exact asa am facut dar nu merge tot timpul primesc o eroare. Nu am ce sa mai zic
Eventual vorbesti cu staff-ul serviciului de hosting pe care il folosesti, poate e de la ei .
- Aliniuz
- Fost coleg
E inca in stadiul BETA , eu zic sa respecti recomandarea celor de pe phpbb.com si sa nu folosesti acest forum drept un sistem pe care se bazeaza o comunitate LIVE .RoVeX scrie:da... asta da ghinion, trebuie sa vad ce fac, deocamdata e in constructie tot .. incerc sa o iau de la 0 dar nu mai incerc cu phpbb plus incerc cu phpBB3 am inteles ca e mai bun.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- RoVeX
- Utilizator înregistrat
da...am inteles de la el ca am vb cu el .. si acum s-a cumintit din cate am inteles ca te-ai impacat cu el...
PS: octavinae vezi ca voi lipsi de pe mess ca nush ce are dar nu mi se mai conecteaza:( dau connect si sta asta ca ... asa ca vi vorbi doar pe forum ..
In legatura cu forumul tuningarena o sa incerc sa lucrez tot la el dupa care sa ii dau drumu sa nu ne mai complicam..
PS: octavinae vezi ca voi lipsi de pe mess ca nush ce are dar nu mi se mai conecteaza:( dau connect si sta asta ca ... asa ca vi vorbi doar pe forum ..
In legatura cu forumul tuningarena o sa incerc sa lucrez tot la el dupa care sa ii dau drumu sa nu ne mai complicam..