HHROMANESC.RO - Susţinem Mişcarea!
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
...Gata, l-aţi trecut cu vederea
! Vreau nişte idei pentru partea dreaptă a header-ului. Desigur şi restul de ide pentru alte zone sunt ochei! www.hhromanesc.ro - Susţinem Mişcarea ?

- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
Mulţumesc.
Am nevoie de doi moderatori, la secţiunea FREESTYLES | BATTLES şi MAIDAN. Ambii vor putea modera în ambele secţiuni.
Am modificat câte ceva, cum ar fi câmpurile de completare (la logare, contact ş.a.m.d.), am adăugat un background, potrivit zic eu. Pe lângă asta am mai adăugat opţiunea hover în tabele (cel mai vizibil pe forum)
www.hhromanesc.ro
Am nevoie de doi moderatori, la secţiunea FREESTYLES | BATTLES şi MAIDAN. Ambii vor putea modera în ambele secţiuni.
Am modificat câte ceva, cum ar fi câmpurile de completare (la logare, contact ş.a.m.d.), am adăugat un background, potrivit zic eu. Pe lângă asta am mai adăugat opţiunea hover în tabele (cel mai vizibil pe forum)
www.hhromanesc.ro
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
Azi, 26 Septembrie, au fost aduse modificări de design radicale, atât pe forum cât şi pe restul site-ului... www.hhromanesc.ro ! Aştept orice fel de păreri.
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
Pe 12 Noiembrie au fost aduse modificări structurale site-ului. Footer-ul standard al site-ului (phpfusion) a fost înlăturat (tabelele...) şi a fost adăugat unul uşor digerabil, ce încălzeşte ochii printre albul, parcă fără limită. Aştept nişte păreri, evident acest post este şi-un motiv în plus în a promova (în continuare) hhr-ul...
www.hhromanesc.ro
www.hhromanesc.ro
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
Salut,
De vreo două-trei zile am început să lucrez la design, noroc cu sezonul de iarnă! Aştept câteva păreri, ce trebuie modificat, ce trebuie pus.. ş.a.m.d. Mersi !
www.hhromanesc.ro
De vreo două-trei zile am început să lucrez la design, noroc cu sezonul de iarnă! Aştept câteva păreri, ce trebuie modificat, ce trebuie pus.. ş.a.m.d. Mersi !
www.hhromanesc.ro