Ranks

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
secarica
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.x
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de secarica »

DANITE scrie:pey mergi pe varianta intai numai ca elimina primul "/" (cel din fata images)
Da, aşa a mers.
Meçi.
DANITE scrie:si mai asigura-te ca ai si atributii 777 atat de images cat si pe ranks si o sa marga sigur...
Asta nu conta, pentru că în browser imaginea era cu calea greşită (de genul .../forum/forum/... în loc de un singur .../forum/...), nu era imagine negăsită în calea corectă.
Ca să nu zic că "... permissions 666 and 777 are considered insecure on our servers, and running any scripts with such permissions will result in an Internal Server Error ...".

Cristi

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
DANITE
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de DANITE »

secarica scrie:
DANITE scrie:si mai asigura-te ca ai si atributii 777 atat de images cat si pe ranks si o sa marga sigur...
Asta nu conta, pentru că în browser calea imaginii broken apărea greşită (de genul .../forum/forum/... în loc de un singur .../forum/...).
Ca să nu zic că "... permissions 666 and 777 are considered insecure on our servers, and running any scripts with such permissions will result in an Internal Server Error ...".

Cristi
omule...don't shoot...eu am zis si asta ca sa fii sigur ca merge
calea nu are nici o legatura...plus ca eu nu am stiut ce iti permite serverul...sincer mi se pare o tampenie ce restrictii pun si o aberatie faza cu "will result in an Internal Server Error" care a o aberatie a hoster-ului doar ca sa nu-si bata prea tare capu' cu securitatea si sa scape usor...
hoster-ul meu nu umba de ex. cu cioace de-astea si de aia nu am stiut...oricum...sper sa ai totusi voie macar 666 ca altfel nu vad cum o sa iti mearga anumite scripturi php viitoare...gata ca devin offtopic! :)
Fabbritzio
Utilizator înregistrat

Mesaj de Fabbritzio »

Mie din pacate nu mi-a mers cum ai explicat tu mai sus :(
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Ce nu a mers ? nu se aplica rankurile sau nu poti sa adaugi sau nu se vede imaginea.... fii explicit :P
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Fabbritzio
Utilizator înregistrat

Mesaj de Fabbritzio »

1. Nu imi pastreaza setarea cand adaug moderator, nici chiar pentru mine ca admin.
2. Adaug imaginea pentru fiecare rank in parte si nu afiseaza imaginea
3.Calea am modificat-o direct in root cum am gasit un thread pe aici care spunea ca poate merge asa, dar nici asa nu a mers.

Am forumul pe xhost: www.rdszone.uv.ro/forum
schmitz
Nou venit

nu imi apar imaginile de la rankuri

Mesaj de schmitz »

eu am fost pus admin pe un forum, deci nu e al meu...

am pus pozele pentru rankuri pe ftp in /images/ranks , si am dat calea pentru fiecare rank de exemplu: images/ranks/rank1.gif
daca intru pe forum, la rankul ala imi apare un loc de poza, dar in loc de poza propriu zisa, e doar dreptunghiul ala cu un X rosu in mijloc...nu vrea sa imi apara deloc poza...

sper ca nu s-a mai discutat asta..n-am mai vazut...

ma puteti ajuta?

[edit="flowers"]Subiect unit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows

Mesaj de flowers »

Sper sa te lamureasca mesajele de aici + articolul Instalarea imaginilor pentru ranguri (Ranks).
schmitz
Nou venit

Mesaj de schmitz »

haahah...
eu am facut direct pe ftp un folder images in care am pus altul ranks
in loc sa caut folderul images deja existent

merci...acum merge
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”