mysql_connect(): Access denied for user: 'root@localhost'

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Devyll
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

:))

Mesaj de Devyll »

lol de lol .. eu sunt host'ul ... adik eu hostez forumul .. (daca la asta te refereai) .. shi sa ma injur singur .. nu prea ar fi o solutzie ... cum sa maresc ce zici tu ? ? ca nu am auzit de asha ceva , shi nu cred ca asta ar fi problema ; dar merita incercat !
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

aha, pai atunci probabil ai vazut deja fisierele de configurare ale apache, php, mysql
maresti nr de child si de request per child in apache.conf iar in php.ini (sau .conf depinde ce ai win sau lin) si mysql.conf are undeva explicit o linie unde setezi cate conexiuni poate deschide la o baza de date simultan
cip
Utilizator înregistrat

eroare ciudata la instalare

Mesaj de cip »

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: '3prieteni_uv_ro @localhost' (Using password: YES) in /home/www/free/3prieteni.uv.ro/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/free/3prieteni.uv.ro/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/free/3prieteni.uv.ro/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
am incercat sa pun vers 2.0.15 pe contul respectiv, dar am primit eroare asta :roll: nu e prima oara cand instalez un forum cap-coada, dar pana acum nu am mai patit asa ceva. Contul e nou nout, iar forumul e luat de pe phpbb.com, la care i-am adugat directoarele de limba in /language, resprectiv templates/subSilver/images.
daca aleg MySQL 3.x in loc de MySQL 4.x (vers. e 4.0.24) primesc:

phpBB : Critical Error
Could not connect to the database

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”