Proiect hosting gratuit phpBB

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns

Sunteţi interesat de un astfel de proiect?

Da
83
93%
Nu
6
7%

Voturi totale: 89

KoRnoise
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de KoRnoise »

o alta posibilitate ar fi poup-up.. majoritatea utilizatorilor folosesc firewall-uri care le filtreaza. in felul acesta, vor merge si sponsorizarile si nici utilizatorii nu se vor plange ca se face reclama.. daca gresesc cu ceva, va rog sa ma corectati.. cat in privinta MODificarilor.. cred ca fiecare ar trebui sa isi personalizeze forumul.. eventual, s-ar putea organiza un concurs de genul "cel mai personalizat forum(inlimita bunului gust)" ;) daca am gresit undeva (ma gandesc ca s`ar putea sa fie firma care nu accepta reclama prin poup-up tocmai ca acestea sa nu fie filtrate sau ca trebuie sa organizati voi MODificarile care sa fie puse la dispozitie fiecarui cont generat de forumul-mama) va rog sa ma corectati.. sper sa iasa ceva cat mai bun ;)
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

mihaitza scrie:Ce mărime?
Exista standarde IAB (Interactive Advertising Bureau) în ceea ce priveşte dimensiunea banner-elor.
  • The most commonly used banner formats:
    # Full banner 468x60
    # Skyscraper banner 120x400 (ratecard +25%)
    # Skyscraper banner 120x600 (ratecard +50%)
    # Popunder banner 400x400 (ratecard +100%)
    # Overlayed banner (custom size; ratecard +150%)
    # Rollout banner (custom size; ratecard +150%)
    # Rollover banner (custom size; ratecard +150%)

Other sizes (available upon request):
    # Rectangle banner 300x250 (ratecard +100%)
    # Leaderboard banner 728x90 (ratecard +100%)
    # Button banner 120x60 (ratecard -50%)
    # Wide Skyscraper 160x600 (ratecard +150%)
http://www.iab.net/
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

@BuGsY, nu mă refeream care sunt standard ci mă refeream spre care din acestea se optează de către end-useri.

@KoRnoise cu siguranţă nu-ţi acceptă nimeni pop-up mai ales acum când SP2 din WinXP are standard blocare pop-up ;-)
KoRnoise
Utilizator înregistrat

Mesaj de KoRnoise »

ok, n`am stiut.. sorry.. o sa ma mai consult cu cineva in privinta asta! promit ca fac tot posibilul sa ajut cu ce pot!
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Nu am screenshot pt ca era o idee...dar pot sa editez un template demo sa va arat ... si sa includ un textad in el...ma gandeam la ceva de genul 120x600 skyscrapper...daca mai e si configurat culorilor de pe forum...mi se pare ca userii nu au de ce sa se planga...doar ei au vrut un forum gratis..fara chinuri de instalare...
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Da, te rog.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Update Link: eXtreme Styles MOD 2.0
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Multumesc... instalasem deja... e destul de interesant dar primul lucru trebuie tradus... daca doreste cineva poate deschide un subiect la Proiecte in cadrul forumului MODificari.. si desigur sa fie ajutat (daca doreste) si de altii.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Nu stiu daca v-ati mai gandit sau nu la acest proiect. Dar eu, din greseala, am descoperit pe un nou proiect 3x Media (cei cu 3x.ro, 4x.ro). Se pare ca lupta intre hosturile gratuite din Romania (lx, 3x, as.ro etc) este asa de acerba incat fiecare vine cu ceva cat mai nou si mai bun. O sa va dau un citat care m-a cam suparat:
3xForum.ro
Gazduire gratuita de forumuri.
Despre 3xforum.ro

Unde, cine, cind si cum?

Unde?

3xforum.ro este un server de forumuri 100% Romanesc localizat in Bucuresti.

Cine?

3X Media International s.r.l. este initiatoarea acestui proiect.
Sub patronajul aceleasi societati mai functioneaza inca doua servicii gratuite: www.3x.ro si www.4x.ro.

Cind?

Serviciul a fost lansat la data de 1 Martie 2005 fiind un produs 100% gratuit.

Cum?

Bazat pe platforma Unix, serverul 3xforum.ro ruleaza o aplicatie unica de gazduire de forumuri.
O echipa de profesionisti vegheaza permanent buna functionare a sistemului.
hmm...mai multe informatii : http://www.3xforum.ro/

Deci se pare ca 3xForum a facut un proect de hosting pentru forum. Astept comentariile voastre...mai ales ale moderatorilor. Sincer, eu sunt suparat ca au facut ei asta, si cred ca phpbb.ro ar avea mult mai mult succes. Nici nu stiu ce software foloseste 3xforum, dar in orice caz, o sa atraga multa clientela.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

gmzionic scrie:Nu stiu daca v-ati mai gandit sau nu la acest proiect. Dar eu, din greseala, am descoperit pe un nou proiect 3x Media (cei cu 3x.ro, 4x.ro). Se pare ca lupta intre hosturile gratuite din Romania (lx, 3x, as.ro etc) este asa de acerba incat fiecare vine cu ceva cat mai nou si mai
Am aflat şi eu de acest serviciu chiar din data de 2 martie 2005 (m-am şi înregistrat). Soft-ul celor de la 3xForum nu foloseşte phpBB.
Nu prea văd eu cum ar putea acest proiect să se impună atâta timp cât administratorul are un acces oarecum resticţionat (nu are accest la FTP, bd). Eu sincer aş prefera un host free care să îmi permită accesul la FTP şi la bd, de unde aş putea să îmi personalizez board-ul.
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”