Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
turbatu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de turbatu »

alt domeniu romanesc acelasi serviciu `de calitate` ... vine mail-ul pina la urma in 10 ore si cind sa-ti activezi forumul zice <cannot create ` bla bla bla.myforum` data base exist>
sau ceva de genul asta si am incercat ambele variante de activare nimic...forumul de suport este gol... si setat sa te inregistrezi daca vrei sa postezi ...ca sa-ti pierzi rabdarea... asa ca ma las de sportul asta ramin unde sint ca-i de o mie de ori mai bine ....

multumesc dude pentru gest dar te rog nu-l mai recomanda
zuppy
Nou venit

Mesaj de zuppy »

forumul e gol, pentru ca de abea s-a lansat site-ul iar in legatura cu forumul pentru ajutor, se poate posta fara inregistrare in aria "Probleme legate de inregistrare". (iti afisaza pe ecran asta, imediat dupa ce ai facut cererea de inregistrare)

problema cu mailul este de la tine, mie pe gmail imi ajung imediat.

luni se repara.

rautatile de 2 bani, nu le comentez, puteai foarte simplu sa spui ca ai avut o problema, si se rezolva.
turbatu
Utilizator înregistrat

Mesaj de turbatu »

domnul meu daca tu consideri ca astea sint rautati de 2 bani , te inseli am mai trecut si pe alte domenii si nu am avut probleme pe lx am instalat un forum ceea ce este mult mai coplicat decit sa iei unul gata facut ... de asta sint satul de servicile pe care se apuca lumea sa le ofere dar de care nu sint siguri....

as face si eu reclama unui produs dar sa fiu sigur de el .... problema cu mailul se exclude ....
zuppy
Nou venit

Mesaj de zuppy »

nu oricine stie sa-si instaleze un forum, de asta am facut www.myforum.ro.
oricum, problema a fost corectata, iti multumesc pentru semnalarea ei.

mai departe nu cred ca are sens sa continuam discutia.
beberonUS
Nou venit

Mesaj de beberonUS »

Eu zic ca cel mai bun serviciu de free webhosting din romania este www.lx.ro ...si pentru un forum phpBB e excelent...se misca bine...are destul spatziu...cat sa potzi gazduii un numar de useri si de topicuri decent...nush...asta-i parerea mea....
beberonUS
Nou venit

Mesaj de beberonUS »

alta chestie faina...tot de la astia de la lx e r2.ro unde in 5 minute ai forum gata instalat....nu tre sa mai stai sa te chinui sau asa...ti-l baga ei direct...imi place chestia...si pentru incepatori e faina
random
Nou venit

Mesaj de random »

zuppy scrie:nu oricine stie sa-si instaleze un forum, de asta am facut www.myforum.ro.
zuppy am cateva intrebari pentru tine:
1. Poti sa ne spui daca pe myforum.ro ai posibilitatea accesarii ftp si rularii scripturilor php ? Ma gindesc ca cine isi face un forum la voi va vrea sa si-l personalizeze cumva, adica propiile bannere, smilesuri si alte chestii mishto oferite de php.
2. Ce spatiu si ce trafic oferiti ?
3. In privinta securitatii ce poti sa ne spui ? adica antispyware, antivirus, etc.
In afara intrebarilor am de facut constatare, si anume ca la inregistrarea forumului trebuie sa-ti dai parola de admin, ori eu nu prea consider in regula treaba asta. Legat de confidentialitatea forumului si a informatiilor existente in el ce poti sa ne spui ??
ynfonet
Nou venit

Server - free - gazduire forum PhpBB

Mesaj de ynfonet »

Vreau sa caut un server fiabil pt. gazduirea forumului PhpBB.

Stie cineva ceva in legatura cu acest aspect.

Multumesc.

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
flowers
AdministratorAdministrator

Re: Server - free - gazduire forum PhpBB

Mesaj de flowers »

ynfonet scrie:Vreau sa caut un server fiabil pt. gazduirea forumului PhpBB.

Stie cineva ceva in legatura cu acest aspect.

Multumesc.
Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum
Servere free unde se poate instala forumul phpBB
zuppy
Nou venit

Mesaj de zuppy »

random scrie:
zuppy scrie:nu oricine stie sa-si instaleze un forum, de asta am facut www.myforum.ro.
zuppy am cateva intrebari pentru tine:
1. Poti sa ne spui daca pe myforum.ro ai posibilitatea accesarii ftp si rularii scripturilor php ? Ma gindesc ca cine isi face un forum la voi va vrea sa si-l personalizeze cumva, adica propiile bannere, smilesuri si alte chestii mishto oferite de php.
2. Ce spatiu si ce trafic oferiti ?
3. In privinta securitatii ce poti sa ne spui ? adica antispyware, antivirus, etc.
In afara intrebarilor am de facut constatare, si anume ca la inregistrarea forumului trebuie sa-ti dai parola de admin, ori eu nu prea consider in regula treaba asta. Legat de confidentialitatea forumului si a informatiilor existente in el ce poti sa ne spui ??
scuze pentru intarzierea mare cu care iti raspund, sa le luam pe rand:

1) nu ai ftp, e doar forum. daca era si ftp era freehost. ;)

bannere nu se pot pune

smiley-urile se pot configura de catre fiecare in parte, o sa instalez mai multe pack-uri si o sa explic cum se alege pack-ul dorit pe forumul de ajutor al site-ului. la fel si cu imaginile pentru rank.

2) spatiul nu e problema, cand se umple hardul luam altul.

3) de ce iti trebuie anti spyware sau antivirus pe forum ?

4) in lagatura cu parola de admin... pai cum vrei sa te autentifici pe site daca nu iti alegi o parola ? aia e parola ta de administrator pe forumul tau, poti sa ti-o schimbi oricand dupa ce te autentifici.
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”