www.forumplanets.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ZooMLess nu e prima data cand multumesti.. ai multumit de n ori, ai facut un topic si ai cerut scuze.. ai cerut in alte topicuri de n ori scuze.. dar degeaba.. am vorbit cu tine pe YM si te-am intrebat daca e frumos sa furi de la cei ce te-au invatat.. raspunsul tau? DA.. deci sa fimi seriosi acum, daca as fi putut ti-as fi dat ban de mult. Furi, apoi ceri scuze, mai faci un topic sa ceri scuze.. apoi iar furi, iar iti ceri scuze si tot asa.. ai furat de la majoritatea de aici, si totusi daca ar veni 10 ca el s-ar face totu de cacao. Asa a zis si zoso la el pe blog, in Romania nu ai cum sa faci chesti inteligente pe internet ca vine unul ca ZooMLess si isi bate joc de tot, sunt curios de ce mai aveti retineri sa nu ii dati ban..
- Aliniuz
- Fost coleg
ZoomLess nu fi ca acel individ care isi ia jucariile si pleaca . Putini la varsta ta au propriul lor domeniu .com sau oricare iar lucrul asta ar trebui sa te ambitioneze . Si eu am fost criticat la inceput, vezi primele 3 pagini in topicul forumului meu , insa trebuie sa le iei drept niste sfaturi ale unor oameni ce stiu mai multe si au mai multa experienta . Nu te putem lauda daca nu meriti .
Sincer chiar n-am habar de ce in aproape orice circumstanta te iei de forumul meu , ca vrei aia , ca sa fie la fel ca aia , ca nici al meu nu e asa , ca nush ce ... nu mai lua forumul meu ca model pentru criticile si aprecierile tale .
Fii tu insuti, puneti mintea in aplicare si nu mai lua de la altul , ca nu-i cinstit fata de el ! Daca te-ai pune in locul lui probabil ti-ai fi dat seama .
Sincer chiar n-am habar de ce in aproape orice circumstanta te iei de forumul meu , ca vrei aia , ca sa fie la fel ca aia , ca nici al meu nu e asa , ca nush ce ... nu mai lua forumul meu ca model pentru criticile si aprecierile tale .
Fii tu insuti, puneti mintea in aplicare si nu mai lua de la altul , ca nu-i cinstit fata de el ! Daca te-ai pune in locul lui probabil ti-ai fi dat seama .
-
- Utilizator înregistrat
Să fimi serioşi eşti tare dacă completezi un forumular pentru inregistrare domenii? Voi vă lăsaţi prea uşro păcăliţi mă, ăsta vă fură după ce pune vreo 30 de întrebări (supărătoare sau nu e indiferent) la care este ajutat pe rând de voi, dublu reply-uri "fără numar", işi cere scuze 1 data.. de 2 ori.. de 3 ori.. fură iaraşi.. îl iertăm 1 dată.. de 2 ori.. de 3 ori.. fură iara.. mişto nu?
Pentru asta ce vrei mă ZooMLess să îţi mulţumim. Tu nu ai dat dovadă şi nu cred că vei da dovadă de respect pentru phpbb pentru phpbb.ro sau pentru userii phpbb.ro care te-au ajutat şi nu au nici o obligaţie să te ajute, au facut-o pentru că ei respectă phpbb şi phpbb.ro, şi te-au ajutat de multe ori.. şi tu îi furi drept răsplată.. ţi s-a explicat de n ori, şi tind şi vreau să cred că e ultima dată când iţi explică cineva..
Pentru asta ce vrei mă ZooMLess să îţi mulţumim. Tu nu ai dat dovadă şi nu cred că vei da dovadă de respect pentru phpbb pentru phpbb.ro sau pentru userii phpbb.ro care te-au ajutat şi nu au nici o obligaţie să te ajute, au facut-o pentru că ei respectă phpbb şi phpbb.ro, şi te-au ajutat de multe ori.. şi tu îi furi drept răsplată.. ţi s-a explicat de n ori, şi tind şi vreau să cred că e ultima dată când iţi explică cineva..
- Aliniuz
- Fost coleg
Lasa man baiatul in pace . S-a invatat minte , a zis ca s-a convins , pastreaza acest mesaj pentru cand va mai fi cazul sa copie , lucru ce-l speram cu totii ca nu se va mai intampla .sorelsorel scrie:Să fimi serioşi eşti tare dacă completezi un forumular pentru inregistrare domenii? Voi vă lăsaţi prea uşro păcăliţi mă, ăsta vă fură după ce pune vreo 30 de întrebări (supărătoare sau nu e indiferent) la care este ajutat pe rând de voi, dublu reply-uri "fără numar", işi cere scuze 1 data.. de 2 ori.. de 3 ori.. fură iaraşi.. îl iertăm 1 dată.. de 2 ori.. de 3 ori.. fură iara.. mişto nu?